Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Et festfyrværkeri af en åbningsceremoni til EM


06-12-2013 12:55:12:
Af: Anna Birkbak

Læs her, hvad du kan glæde dig til at opleve, når EM skydes i gang torsdag aften.


Når EM i svømning officielt åbnes på torsdag før mesterskabets første finaleafsnit, kan du glæde dig til et stort opsat show sammensat og udviklet af Fornemmelse.dk  i samarbejde med artist Christel Stjernebjerg, komponist og kapelmester Rasmus Steenberg, producer Ole Viinberg samt vokalgruppen Postyr Project.

 

Christel er en artist ud over det sædvanlige. Hun er nylig vinder af Copenhagen Choreographers Competition og har blandt meget andet koreograferet og medvirket i åbningen af EM i håndbold 2010. Hun var i tre år artist i Cirque du Soleil. I Herning kan du glæde dig til at se Christel i en spektakulær optræden, der er udviklet og koreograferet specielt til lejligheden af Fornemmelse.dk i samarbejde med Christel. Tjek hende ud på www.christelstjernebjerg.dk

 

 

 

Du kan med andre ord glæde sig til et storslået og stemningsfyldt show med fuld knald på lys, projektion og andre effekter. Al musik til EM er komponeret af Rasmus Steenberg, som også er manden bag den officielle EM-sang.

 

Åbningsceremonien har taget over et halvt år at få stablet på benene.

 

Åbningsceremonien, landepræsentationen og de officielle taler finder sted torsdag den 12. december klokken 16.00 – altså umiddelbart før EM’s første finaleafsnit som starter 16.30.

 

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til torsdagens finaler eller de andre stævneafsnit, kan stadig nå det. Find dine billetter på www.herning2013.com

 

Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.