Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

2
Marts
2024
2
Marts
2024

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


DKM optakt: En uge til det går løs


13-11-2014 22:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Om en uge vil man både kunne opleve det meste af den danske elite, udlandske landsholdssvømmere og juniorsvømmere som svømmer om pladserne til de nordiske juniormesterskaber.


Om en uge afholdes efterårets nationale højdepunkt, Danmarks Mesterskaberne samt Danske Junior Mesterskaber på kortbane i Bellahøj Svømmestadion. . SvømmeSport vil i den kommende uge begynde at lade op med flere optaktshistorier, så vi er klar til at gå de nationale mesterskaber i møde.

 

Hele den danske svømmeelite vil være samlet, når det går løs i Bellahøj Svømmestadion ved ved DM-K og DJM-K i næste uge. Stort set hele VKM-truppen vil teste deres form af ved DM-K, som ligger tre uger inden de drager mod Doha for at deltage ved Verdensmesterskaberne på kortbane 3. - 7. december.

 

Derudover har Sportsafdelingen givet tilladelse til, at tre hollandske landsholdssvømmere og én engelsk svømmer deltager uden for konkurrence. Der vil dog højst kunne deltage to udlandske svømmere i hhv. A-,B- eller direkte finale.

 

"I det store hele stiller VM-truppen til start, dog svømmer de fleste et reduceret program. Dette hænger naturligvis sammen med, at de skal forberede sig optimalt frem mod Doha. Jeg synes, vi kan glæde os over, at dansk svømning er kommet på landkortet på en måde, der gør at en lille håndfuld udenlandske svømmere af megen høj kvalitet ønsker at deltage til stævnet. Det bliver spændende at følge og se, hvad det betyder for stævnet som helhed og for medieinteressen." fortæller Dansk Svømmeunions Sportschef, Mikkel Von Seelen, til SvømmeSport.

 

Mikkel Von Seelen forventer da også hurtig svømning i den kommende uge. Der er især meget på spil for de danske juniorsvømmere. DM-K fungerer nemlig som kvalifikation til de Nordiske juniormesterskaber, som er sæsonenes topmål for juniorerne med internationalt sigte. 

 

"Jeg forventer både at se et VM-K hold der er på den rette vej mod top præstationerne i Doha. Samtidig forventer jeg også, at de svømmere der er lige uden for VM holdet griber chancen for at vise, at de skal med næste gang. Der er jo også NJM pladser på spil, så mon vi ikke også får stærke juniorløb at se." fortæller Sportschef, Mikkel Von Seelen til SvømmeSport.

 

Program for DM/DJM på kortbane 2014

Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2014 afholdes i Bellahøj Svømmestadion

fra torsdag – søndag, den 20. - 23. november.
Hver dag begynder indledende afsnit klokken 9.30 og finaleafsnittet klokken 17.00.

 

Adresse
Bellahøj Svømmestadion
Bellahøjvej 1-3
Brønshøj
2700

 

Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og benytte lejligheden til at opleve masser af spændende svømning med deltagelse af såvel den kendte elite som nye stjerner på vej. 

 

Find program og følg med live på livetiming HER

Find startlisterne til DM-K og DJM-K HER
Tags: DKM 2014

 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.