Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Det var en god bonus”


27-11-2015 19:58:09:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I morges slettede Tobias B. Bjerg (AGF) sin gamle juniorrekord i 100 bryst med en flot tid under minuttet på 59.96. En god bonus, som Tobias kalder det.


Sammen med Josefine B. Pedersen (VAT CPH/MK) kunne AGF’s Tobias B. Bjerg i morges svømme sig til en ny juniorrekord i 100 bryst i tiden 59.96.

Her til aften gik Tobias lige over minuttet på 1.00.16. Ikke desto mindre var det en tilfreds brystsvømmer, som SvømmeSport snakkede med efter præmieoverrækkelsen.

 

- Jeg er meget glad for rekorden, men jeg føler også lidt, at det var det, der skulle til, fortæller Tobias og fortsætter:

 

- Her til aften kommer jeg nok til at holde lidt for meget igen, desværre, men det gik egentlig fint nok.

 

Da Tobias bliver spurgt ind til både juniormedaljen og seniormedaljen, som han netop har taget af halsen, svarer han kækt:

 

- Metal er bare en bonus! Det er ikke det, der er vigtigt. Det er selvfølgelig altid fedt at blive dansk junior- og seniormester, men det var ikke det, der var fokus.

 

Fokusset for Tobias lå derimod i at svømme sig en god del under kravet til NJM, der i 100 bryst for drenge ligger på 1.01.01, og med tiden i morges, der gik under minuttet, føler Tobias sig relativt sikker på en plads på det danske hold, når de tager til Bergen den 11. – 13. december.

 

- Mit mål her til DM er helt klart at komme langt nok under kravtiderne, og derudover at få noget mere erfaring, fortæller han og slutter glad af:

 

- Jeg føler mig heldigvis ret sikker på en plads på NJM-holdet!

 

Som det nok allerede er bemærket, vil holdet til Nordiske Junior Mesterskaber blive offentliggjort på søndag efter finalerne.

Så lad os håbe, at Tobias har ret i sine forudsigelser og får en plads på holdet!

 

Tillykke til Tobias med de flotte tider, juniorrekorden og medaljerne! 
Tags: DMK2015

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.