Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg skulle ud og give den gas i finalen"


28-11-2015 22:14:28:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Esbjergs Mikkel Gadgaard har indtil videre haft et forrygende DM med flotte resultater og placeringer.


99’eren fra Esbjerg Svømmeklub Mikkel Gadgaard har gjort sig vældig bemærket ved DM. Han har både præsteret at svømme en flot finale i 400 fri og blive juniormester og senior sølvvinder i 400 medley.

I 400 fri torsdag aften blev Mikkel nummer to for juniorer på trods af, at han svømmede den bedste tid på 3:52.86. Men i og med, at han svømmede i B-finalen, måtte han se sig slået af Giano Grillo fra Hovedstadens Svømmeklub, der lå i A-finalen og svømmede tiden 3:53.15.

Mikkel fortæller selv følgende om det hurtige løb:

 

- Det var meget overraskende! Især fordi, at det er tæt på A-kravet til Nordiske Mesterskaber, så jeg synes, at det er fremragende svømmet. Min træner sagde også, at den sad lige i skabet!

 

Mikkel håber på en plads på NJM-holdet, der udtages på søndag. Og med et A-krav, der lyder på 3:51.64, ser Mikkel selv positivt på det.

 

Derudover bød 400 medley lørdag aften som nævnt både på titlen som juniormester og sølvvinder hos seniorerne. Og det var på trods af, at Mikkel ikke var helt tilfreds i formiddags.

 

- Der er jeg meget positivt overrasket, fortæller Mikkel. I de indledende følte jeg ikke, at det gik så godt i forhold til de andre svømmere, men jeg synes, at jeg kom godt igen i finalen. Min træner og jeg havde planlagt, at når jeg kom til 400 medley finalen, så skulle jeg bare give den gas og ikke tænke så meget over, hvad der skete i de indledende.

 

Man må i den grad sige, at Mikkel indtil videre har svømmet et rigtig godt DM, og arbejdet op til har båret frugt.

 

- Jeg synes resultaterne er fine, og det er også det, jeg har planlagt med mine trænere. De tider, som jeg har gået til træning, passer til de tider, som jeg har gået til stævnet. Det er jeg meget glad for.

 

Udover de indivdiuelle løb kunne Mikkel sammen med resten af Esbjergs holdkapdrenge svømme en tredjeplads hjem i 4x200 fri i tiden 7:22.33 lørdag aften.

 

I morgen gælder det 1500 fri, hvor han allerede er seeded til finalerne. Dette er bestemt et løb, som Mikkel ser frem til.

 

- Jeg ser frem til en god tid der! Og ja, selvfølgelig går jeg efter en medalje – som altid! Måske en guld for juniorer, det skal man jo altid sige. I hvert fald en god tid og en lille PR, udtaler Mikkel kækt.

 

Når Mikkel søndag aften er færdig med DM, gælder det den hårde træning derhjemme.

 

- Jeg skal hjem og træne endnu hårdere end op til DM og blive klar igen til både Vestdanske og DM på langbane til sommer, udtaler Mikkel og tilføjer, at der selvfølgelig også skal trænes godt op til NJM, hvis han kommer med på holdet.

 

Tillykke til Mikkel med de flotte resultater og held og lykke med 1500 fri i morgen og udtagelsen til NJM.

 

Du kan se alle dagens resultater her.

 

En tilfreds Mikkel Gadgaard efter dagens løb! Foto: SvømmeSport.

 

Se de seneste nyheder

24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub