Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Det er altid en kæmpe ære og glæde at komme af sted med landsholdet”


30-11-2015 14:34:25:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Josephine Holm fra Svømmeklubben Kvik, Kastrup blev søndag aften udtaget til NJM-holdet, der skal til Bergen den 11. – 13. december. Her fortæller hun selv lidt om udtagelsen.


DM-K og DJM-K i Gladsaxe Svømmehal blev i går aftes afsluttet med præsentationen af de to hold, der skal af sted til Nordiske Mesterskaber i december i Bergen - både juniorer og seniorer.

Josephine Holm blev udtaget til NJM-holdet, og hun ser i den grad frem til at skulle af sted med resten af juniorerne.

 

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme af sted til Bergen med alle de andre juniorlandsholdssvømmere, fortæller hun. Det er altid en kæmpe ære og glæde at komme af sted med landsholdet.

 

Josephine Holm deltog ved weekendens DM, hvor hun stillede op i 50, 100, 200 og 400 fri, samt 4x100 og 4x200 fri.

Crawlsvømmeren nød stævnet fuldt ud, der bød på flotte resultater.

 

- Mit DM gik rigtig godt. Jeg havde en masse gode og stærke løb, og især havde jeg en super 400 fri, hvor jeg satte en stor personlig rekord, hvilket jeg var rigtig glad for, fortæller hun og fortsætter:

 

- På 4x200 fri svømmede KVIK pigerne en bronze hjem, hvor jeg også var en del af holdet, og det var en fantastisk oplevelse. Generelt synes jeg, stemningen i hallen var rigtig god, og folk var glade, hvilket for mig gør det til et kanon stævne!

 

Nu gælder det så NJM, der for Josephine hovedsageligt fungerer som et step på vejen mod Danish Open i april 2016. Josephine fortæller selv om forberedelser op mod DM og NJM:

 

- Jeg har i efteråret brugt min træning til at arbejde med mine groundskills frem mod Danish Open i april 2016 som EJM kvalifikation, udtaler hun. Så derfor har min træning ikke som sådan været helt målrettet mod en NJM kvalifikation, men mere som et step på vejen. Jeg havde da selvfølgelig håbet på at kvalificere mig til NJM, men jeg var samtidig klar over, at det måske ikke kunne lykkes denne gang.

 

Men på trods af tvivlen lykkedes det Josephine at kvalificere sig til stævnet, hvor hun skal svømme 100, 200 og 400 fri, og det bliver et spændende stævne for svømmeren.

 

- Som sagt er min målsætning stadig Danish Open i april måned. Når det så er sagt, vil jeg gøre mit allerbedste til stævnet, og gøre alt for at genvinde mit nordiske juniormesterskab i 200 fri fra de sidste 2 år.   

 

Held og lykke til Josephine og resten af NJM- og NM-holdet!

 

Du kan i Dansk Svømmeunions pressemeddelelse fra i går finde de fulde NJM- og NM-hold. 

 

Se de seneste nyheder

22-03-2018 19:23:49

I forrige weekend afholdte sportsafdelingen netværksmøde med partnerskabsklubberne. 

 
17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer.