Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Der fokuseres på svømningen i det nye år


23-12-2015 14:29:26:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I dag byder på endnu en julehilsen fra en svømmer. Denne gang fra Line Jørgensen Bruun fra Aalborg Svømmeklub, der fortæller om planerne for næste år.


Så er der kun én dag til juleaften, og derfor byder SvømmeSport på endnu en julehilsen fra en svømmer.

En seniorsvømmer, der i december måned var med på det danske landshold ved Nordiske Mesterskaber i Bergen, Norge med stor succes, nemlig Aalborgs Line Jørgensen Bruun.

 

Når julen med søsteren, moren og morens kæreste er overstået, og hun er hoppet ind i det nye år, skal der igen fokuseres på svømningen.

Lines forventninger til det nye år i forhold til svømningen er naturligvis at komme til at svømme endnu hurtigere og sætte en masse personlige rekorder. For at være mere specifik, går hun efter et fast plads på landsholdet med langbanesæsonen i vente.

 

Line satser fuldt ud på svømningen, da hun vælger at tage til USA for at læse på University of Alabama. Hun blev student i sommers og er derfor klar til at læse videre og samtidig satse på svømningen.

 

- Jeg er ikke klar til at stoppe og give svømningen helt op for at kunne studere herhjemme i Danmark, fortæller Line og fortsætter:

 

- Jeg har, lige siden jeg var lille, drømt om at blive læge, og jeg ved, at det i sig selv er et hårdt studie, og det ville derfor være svært at fortsætte med at svømme på samme plan som nu og samtidig læse.

 

I USA er de på universiteterne kendt for at være gode til at kombinere netop de to ting – at studere og udleve sin sportslige drøm.

 

- Man tilpasser studiet efter atletens træningstider og går rigtig meget op i at støtte atleterne til at udøve sport og studere på samme tid, fortæller Line, der dog ikke kan læse medicin med det samme, når hun kommer derover, men muligvis vælger sygeplejerske i stedet for.

 

- På den måde kan man måske godt sige, at jeg spilder min tid, men jeg vil gerne prøve at komme et sted hen, hvor alting bare er centreret omkring svømning og se, hvad jeg kan drive det til, fortæller hun og slutter:

 

- Jeg glæder mig til at skulle til USA og se, hvad jeg kan få ud af det! Og så er det jo bare enormt spændende at skulle prøve noget helt nyt.

 

SvømmeSport ønsker alle en rigtig glædelig jul!

 

Line Jørgensen Bruun. Foto: Privat.

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.