Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Vinderne af LEN Awards 2015 er fundet


05-01-2016 17:40:31:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Året 2015 bød på mange flotte præstationer i vandet - nu er vinderne af LEN Awards fundet.


LEN har netop udsendt en pressemeddelelse, der fremhæver vinderne af LEN Awards 2015. Her bliver vinderne af svømning, udspring, synkronsvømning, vandpolo og åbent vand kåret.

 

I svømning kommer det ikke som den store overraskelse, at det på kvindernes side var den ungarske jernkvinde Katinka Hosszu, der svømmede sejren hjem her. Med blandt andet verdensmestertitler og en stor sejr i årets World Cup blev hun vinderen med svenske Sarah Sjöström på en andenplads.

Også på mændenes side blev det en ungarsk svømmer, der tog sejren. Laszlo Cseh blev den endelige vinder efter et meget lige felt. Her tog engelske Adam Peaty andenpladsen.

 

I åbent vand kategorien var der tæt løb mellem de to bedste mænd. Her blev det Ferry Weertman fra Holland, der svømmede sig til titlen.

På kvindernes side så man den første franske triumf nogensinde med en sejr til Aurelie Muller, foran 2014 vinderen Sharon van Rouwendaal fra Holland.

 

Du kan læse hele pressemeddelelsen her, hvor du også kan se vinderne af de andre discipliner samt en oversigt over placeringerne.

Derudover kan du ved dette link finde alle vinderne gennem årene. 

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.