Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Tre svømmere udtaget til Team Danmarks talentprogram


21-01-2016 11:00:00:
Af: Anna Birkbak

Philip Greve, Tobias B. Bjerg og Julie Kepp Jensen får i 2016 mulighed for professionel rådgivning, erfaringsudveksling, kostvejledning og en lang række andre tilbud hos Team Danmarks eksperter.


I 2016 har Team Danmark udtaget i alt 53 af landets største ungdomsatleter, som man mener har særligt potentiale til at opnår store, internationale resultater i deres seniorkarriere.

 

Ud af de 53 er hhv. Philip Greve (Farum Svømmeklub), Tobias B. Bjerg (AGF Svømning) og Julie Kepp Jensen (A6/JGI) udtaget til talentprogrammet.

 

De tilbud, atleterne kan benytte som en del af programmet, strækker sig over fysioterapi, sportspsykologi, træning og tests, screeninger, kost- og ernæringsvejledning samt vejledning i karriere og uddannelse ved siden af sporten. Der vil overordnet blive lavet en helhedsplan for hver atlet, som er udarbejdet i samarbejde med atletens træner, klub, forbund og ikke mindst familie, så Team Danmarks eksperter kan give råd og ydelser på de bedste tidspunkter.

 

I denne weekend skal de udtagne Team Danmark-talenter desuden på et fælles seminar, hvor der vil være oplæg og inspirationsevents, og hvor der er mulighed for at netværke og bygge videre på den stærke talentkultur, programmet søger at skabe på tværs af sportsgrenene.

 

Team Danmark har udarbejdet et omfattende katalog over indholdet af talentprogrammet samt en profil på hver af de atleter, som er udtaget. Klik på linket og gå til side 67 for Philip Greves profil, side 68 for Tobias B. Bjerg og side 70 for Julie Kepp Jensen.

 

Team Danmarks Talentprogram er finansieret gennem en målrettet donation på 10 mio. kr. af Dansk Supermarked.

 

Følg evt. også Team Danmark på Facebook for at læse mere om atleterne.

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.