Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Januar
2020
24
Januar
2020

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Ny sportschef for konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening


27-01-2016 15:52:58:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

En pressemeddelelse fra Hørsholm Svømmeforening kan bringe nyheden om en ny sportschef i deres konkurrenceafdeling.


Pressemeddelelse fra Hørsholm Svømmeforening:

 

Ny sportschef for konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening

 

Hørsholm Svømmeforening har fra 1. februar ansat Mads Sune Rasmussen som sportschef for klubbens konkurrencehold.

 

Det har været en udfordrende periode, hvor en ny bestyrelse startede med at opsige samarbejdet med den tidligere cheftræner. Herefter har der været arbejdet målrettet på at få strikket en ny organisation sammen i konkurrenceafdelingen, og en enig bestyrelse mener nu at have en god platform for det kommende arbejde med elitesvømmerne i Hørsholm Svømmeforening.

 

"Vores svømmere har været igennem en rivende udvikling, og specielt på årgangsniveau er der mange nye, unge talenter på vej. På junior- og seniorsiden har vi haft svært ved at fastholde svømmerne, men med det høje niveau vi har i de ældste årgange, har vi nu en organisation, der kan udvikle vores bedste svømmere og samtidig fortsætte talentudviklingen med de unge svømmere. Det har været vigtigt for os, at en kommende sportschef har den fulde opbakning fra resten af organisationen, og med Mads' ansættelse, mener vi at have opfyldt den målsætning.", udtaler Annette Hviid Larsen fra bestyrelsen.

 

Mads er tidligere konkurrencesvømmer på topplan og ved, hvad det kræver at være elitesvømmer med den hårde træningsmængde og -indsats. Mads har desuden været træner i flere svømmeklubber.

"Jeg glæder mig til samarbejdet med klubbens svømmere, frivillige og ansatte. Potentialet i Hørsholm Svømmeklubs konkurrenceafdeling er stort, og med den nye konstellation i konkurrenceafdelingen er jeg sikker på, at vi kan flytte Hørsholm Svømmeforenings elitesvømmere til nye højder".

 

Mads Sune Rasmussen.

 

Se de seneste nyheder

20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC. 

 
09-01-2020 07:23:00

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.

 
05-01-2020 12:50:00

Den fornemme hæder blev tildelt svømmeren fra AGF Svømning/NTC ved den årlige sportsgalla ”Sport 2019” i Jyske Bank BOXEN i Herning lørdag aften.