Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Learn to Swim Conference 1. - 3. april 2016


05-02-2016 13:11:24:
Af: SvømmeSport

Tilmeld dig inden 16. februar og spar penge!


Vil du inspireres til at udvikle din undervisning og dig selv som underviser?

Vil du vide, hvordan man lærer børn at svømme i Danmark, Norge, Holland og England?

Vil du være klogere på, hvornår og hvordan du underviser i brystsvømning?

Vil du høre inspirerende oplægsholdere og møde eksperter inden for hver deres arbejdsområde?

 

Hvis svaret er JA, er Learn to Swim Conference 1.-3. april 2016 helt sikkert noget for dig!

Konferencen afholdes hvert andet år i samarbejde med Nordic Swimming Federation på skift mellem de nordiske lande, og i år er turen kommet til Danmark!

 

Gå ikke glip af muligheden for at komme på en inspirerende og spændende konference med mulighed for netværk og sparring med svømmefolk fra hele Europa.

 

På konferencen vil der være en blanding af fælles oplæg med hovedtalere, som blandt andre superhuman Stig Åvall Severinsen, og lørdag og søndag er der mulighed for at vælge sig ind på forskellige workshops med i alt 15 forskellige oplæg, som både er teoretiske og praktiske. 

 

Mange spændende oplægsholdere
Der er efterhånden indgået aftaler med samtlige oplægsholdere, og nedenfor kan du se, hvilke oplægsholdere, du blandt andet har mulighed for at møde på konferencen.

 

Ulrika Faerch
Ulrika har en baggrund inden for elitesvømning og er grundlægger og ejer af Swimmix, som er en succesfuld svømmeskole i Farum. Swimmix har 25 dedikerede undervisere, som underviser 3400 medlemmer ugentligt i skræddersyede omgivelser I Farum Svømmehal.

Ulrika er også familie coach, forfatter, foredragsholder og ekspert i babysvømning.

 

Henrik Mathiasen
Henrik Mathiasen præsenterer sig selv som ”erklæret optimist” og har gennem årene inspireret en perlerække af danske og udenlandske virksomheder i optimismens mentale værktøjer. Under sine foredrag og gennem sine bøger dokumenterer han, hvordan personer opnår mere succes både personligt og professionelt gennem et bevidst valg om en optimistisk tilgang.

 

Nicolai Baastrup Nordsborg
Nikolai Baastrup Nordsborg arbejder som lektor i integreret fysiologi ved Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Nikolai har i mere end 20 år undervist i svømning på flere niveauer og er ansvarlig for uddannelse af 120 idrætsstuderende årligt i faget svømning. Derudover står han bag flere videnskabelig artikler om svømnings fysiologiske effekt, og så er han forfatter bag DVD’en ”Når børn lærer at svømme” i samarbejde med Dansk Svømmeunion og TrygFonden.

 

Stephan Junggren
Stephan Junggren er Videnskabelig assistent og projektleder, FIIBL, Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet. Stephan arbejder med forskningsprojektet ”Alle skal lære at svømme”, som har til formål at:

 

1. Øge andelen af børn, der evner at leve op til den Nordiske svømmeduelighedsdefinition om at kunne svømme 200 meter (heraf 50 meter på ryggen)

2. Understøtte de danske kommuner, inklusiv folkeskolerne, i forhold til at lancere evidensbaserede initiativer i relation til skolesvømningsundervisning.

 

Derudover ejer Stephan sin egen virksomhed, som arbejder med idrætspsykologi, kulturel lederskab og talentudvikling.

 

Jon Glen
Leder af Learn to Swim at The Amateur Swimming Association i England. Jon arbejder med, at alle skal lære at svømme helt fra babystadiet. Især er han optaget af aldersgruppe 2-5 år, da det er i denne periode, børn lærer at blive mest fortrolige med vand.

 

Drukning er den tredje største dødsårsag blandt børn i UK, og derfor arbejder Jon Glenn for, at børn skal lære at svømme allerede før, de starter i folkeskolen. Svømning skal være sjovt og gerne foregå sammen med børnenes forældre.

 

Sidste chance for at få konferencedeltagelsen til en billigere pris!

Gå ind på Dansk Svømmeunions hjemmeside for at læse mere og for at tilmelde dig!

Hvis du tilmelder dig inden den 16. februar, får du konferencedeltagelsen til en billigere pris! Sidste frist for tilmelding er den 1. marts.

 

NB: På grund af Learn to Swim konferencen vil Dansk Svømmeunion ikke afholde Aqua Konference i 2016.

 

For yderligere information
Kontakt Anna Jørgensen, Udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion på mail: aj@svoem.dk eller telefon: 29160904.Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.