Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Learn to Swim Conference 1. - 3. april 2016


05-02-2016 13:11:24:
Af: SvømmeSport

Tilmeld dig inden 16. februar og spar penge!


Vil du inspireres til at udvikle din undervisning og dig selv som underviser?

Vil du vide, hvordan man lærer børn at svømme i Danmark, Norge, Holland og England?

Vil du være klogere på, hvornår og hvordan du underviser i brystsvømning?

Vil du høre inspirerende oplægsholdere og møde eksperter inden for hver deres arbejdsområde?

 

Hvis svaret er JA, er Learn to Swim Conference 1.-3. april 2016 helt sikkert noget for dig!

Konferencen afholdes hvert andet år i samarbejde med Nordic Swimming Federation på skift mellem de nordiske lande, og i år er turen kommet til Danmark!

 

Gå ikke glip af muligheden for at komme på en inspirerende og spændende konference med mulighed for netværk og sparring med svømmefolk fra hele Europa.

 

På konferencen vil der være en blanding af fælles oplæg med hovedtalere, som blandt andre superhuman Stig Åvall Severinsen, og lørdag og søndag er der mulighed for at vælge sig ind på forskellige workshops med i alt 15 forskellige oplæg, som både er teoretiske og praktiske. 

 

Mange spændende oplægsholdere
Der er efterhånden indgået aftaler med samtlige oplægsholdere, og nedenfor kan du se, hvilke oplægsholdere, du blandt andet har mulighed for at møde på konferencen.

 

Ulrika Faerch
Ulrika har en baggrund inden for elitesvømning og er grundlægger og ejer af Swimmix, som er en succesfuld svømmeskole i Farum. Swimmix har 25 dedikerede undervisere, som underviser 3400 medlemmer ugentligt i skræddersyede omgivelser I Farum Svømmehal.

Ulrika er også familie coach, forfatter, foredragsholder og ekspert i babysvømning.

 

Henrik Mathiasen
Henrik Mathiasen præsenterer sig selv som ”erklæret optimist” og har gennem årene inspireret en perlerække af danske og udenlandske virksomheder i optimismens mentale værktøjer. Under sine foredrag og gennem sine bøger dokumenterer han, hvordan personer opnår mere succes både personligt og professionelt gennem et bevidst valg om en optimistisk tilgang.

 

Nicolai Baastrup Nordsborg
Nikolai Baastrup Nordsborg arbejder som lektor i integreret fysiologi ved Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Nikolai har i mere end 20 år undervist i svømning på flere niveauer og er ansvarlig for uddannelse af 120 idrætsstuderende årligt i faget svømning. Derudover står han bag flere videnskabelig artikler om svømnings fysiologiske effekt, og så er han forfatter bag DVD’en ”Når børn lærer at svømme” i samarbejde med Dansk Svømmeunion og TrygFonden.

 

Stephan Junggren
Stephan Junggren er Videnskabelig assistent og projektleder, FIIBL, Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet. Stephan arbejder med forskningsprojektet ”Alle skal lære at svømme”, som har til formål at:

 

1. Øge andelen af børn, der evner at leve op til den Nordiske svømmeduelighedsdefinition om at kunne svømme 200 meter (heraf 50 meter på ryggen)

2. Understøtte de danske kommuner, inklusiv folkeskolerne, i forhold til at lancere evidensbaserede initiativer i relation til skolesvømningsundervisning.

 

Derudover ejer Stephan sin egen virksomhed, som arbejder med idrætspsykologi, kulturel lederskab og talentudvikling.

 

Jon Glen
Leder af Learn to Swim at The Amateur Swimming Association i England. Jon arbejder med, at alle skal lære at svømme helt fra babystadiet. Især er han optaget af aldersgruppe 2-5 år, da det er i denne periode, børn lærer at blive mest fortrolige med vand.

 

Drukning er den tredje største dødsårsag blandt børn i UK, og derfor arbejder Jon Glenn for, at børn skal lære at svømme allerede før, de starter i folkeskolen. Svømning skal være sjovt og gerne foregå sammen med børnenes forældre.

 

Sidste chance for at få konferencedeltagelsen til en billigere pris!

Gå ind på Dansk Svømmeunions hjemmeside for at læse mere og for at tilmelde dig!

Hvis du tilmelder dig inden den 16. februar, får du konferencedeltagelsen til en billigere pris! Sidste frist for tilmelding er den 1. marts.

 

NB: På grund af Learn to Swim konferencen vil Dansk Svømmeunion ikke afholde Aqua Konference i 2016.

 

For yderligere information
Kontakt Anna Jørgensen, Udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion på mail: aj@svoem.dk eller telefon: 29160904.Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.