Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


”Vi har fået mange, flotte indstillinger!”


26-02-2016 13:30:00:
Af: Anna Birkbak

Trine Gudnitz er begejstret over opbakningen til Dansk Svømme Award 2016, som hun er med til at arrangere for Dansk Svømmeunion. Nomineringerne til priserne offentliggøres mandag, afstemningerne begynder tirsdag!


På mandag offentliggøres de nominerede til de mange priser, der skal uddeles, når det hele går løs ved Dansk Svømme Award 2016 i Cirkusbygningen den 19. april.

 

Fem af de i alt ti priser kan både du og jeg stemme om. Afstemningen kommer til at foregå på Dansk Svømmeunions hjemmeside – én af dem desuden via Facebook – mens to af dem er afstemninger blandt Dansk Svømmetræner Sammenslutnings medlemmer.

 

De fem ”offentlige” priser er Årets Herre- og Damesvømmer, Årets Klub, Årets Ildsjæl og Den Gyldne Badehætte. De to yderligere priser, hvor kollegaer fra DSTS vurderer de nominerede, er hhv. Årets Træner og Årets Upcoming Træner.

 

Derudover kåres Årets Official, Talentprisen samt det trettende medlem af Svømningens Hall of Fame af faglige udvalg, som vurderer de tilsendte indstillinger.

Trine Gudnitz, som mange måske vil huske for sin landsholdstid og åbent vand-karriere, sidder i øjeblikket i Dansk Svømmeunion, hvor hun behandler de indkomne indstillinger og formidler dem videre til de faglige udvalg. Og Trine er temmelig begejstret for alt det, hun har modtaget:

 

- Vi har fået rigtig mange! Topscoren er nok indstillinger til Årets Klub, men der har også været mange til Årets Ildsjæl. Det virker som om, at klubberne for alvor har taget ideen om ildsjælene til sig som en særlig ting – nu vil de ikke kun hylde atleterne, men også klubben som helhed og de ildsjæle, de frivillige, der bærer det hele. Det skinner lidt igennem i de mange indstillinger, at man gerne vil anerkende hinandens arbejde, og det er jo bare super fedt.

 

- Derudover har indstillingerne været mere ”brede” i kategorien Den Gyldne Badehætte. Generelt har der nemlig været flere indstillinger på ikke-svømmere, såsom vandpolo-spillere, åbent vand-svømmere, udspringere og livreddere. Så det er super spændende!

 

Nomineringerne offentliggøres som sagt på mandag, og afstemningerne kører derpå fra tirsdag den 1. marts og 13 dage frem. Man skal altså være hurtig, hvis man vil have sin stemme med:

 

- Der er jo ikke så lang tid at stemme i, så forhåbentlig kommer vi ud til så mange som muligt efter 1. marts. Man stemmer på Dansk Svømmeunions hjemmeside, og man må stemme én gang i hver kategori. De faglige udvalg har bakket rigtig meget op og været meget på og gjort sig umage i processen med nomineringerne, så det er bare om at komme ind og stemme på sin favorit!

 

Billetsalget er allerede i gang til det store show, og Trine Gudnitz påpeger, at det jo er en god mulighed for at invitere sine klubkammerater ud og opleve noget sammen. Showet ligger kun to dage efter Danish Open på Bellahøj, så derfor vil der forhåbentlig kommer mange og hylde dansk svømning.

 

- Der vil jo både være rød løber og tv på. De tidligere Hall of Fame-svømmere kommer, de tidligere olympiske svømmere kommer, mange kendte ansigter vil være der. Ja, selv overborgmesteren kommer forbi, slutter Trine Gudnitz af med et grin.

 

Besøg Dansk Svømmeunions side for Dansk Svømme Award 2016, hvor du altså fra på tirsdag kan gå ind og stemme.

 

Du kan også følge med i eventet på Facebook og se afstemningen om Den Gyldne Badehætte på prisens egen side.

 

Køb billetter til showet på Billetnet.

 

Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.