Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
06-07-2020 11:20:34
 
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
August
2020
5
September
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Målsætning om kommende fusion mellem Tempo og Triton


26-02-2016 13:55:00:
Af: Nora Thomsen

På Vejle Svømmeklub Tritons hjemmeside fremgår det, at der nu sættes gang i den demokratiske proces i de to klubber hen imod en beslutning om at fusionere i indeværende år.


Nedenstående kan nu læses på Vejle Svømmeklub Tritons hjemmeside:

"Kære medlemmer,

Bestyrelserne i Svømmeklubben Tempo i Børkop og Vejle Svømmeklub Triton har igennem længere tid arbejdet med tankerne om at tage det næste skridt i samarbejdet mellem de to klubber, og vi er nu klar til at foreslå, at de to klubber fusionerer til en klub.


Samarbejdet mellem Tempo og Triton går flere år tilbage og har indtil nu primært være centreret omkring konkurrence-svømningen, som i startfællesskabet ESV (Elite Svøm Vejle) har udviklet sig til at blive en betydende faktor i dansk svømning, især inden for årgangssvømningen.

 

De sidste par år har bestyrelserne diskuteret mulighederne for at udvide samarbejdet mellem de to klubber til andre områder, herunder svømmeskolerne og administrationen, og hvilke fordele og evt. ulemper det måtte medføre.


Konklusionen på arbejdet har været, at der er væsentlige større fordele ved fuld integration mellem de to klubber, end ved at stå hver for sig i fremtiden. En fusioneret klub vil blive den 8. største i Danmark, og selvom det ikke i sig selv er et mål at blive en stor klub, så giver størrelsen en robusthed og en kapacitet, som kan bruges til at gøre det endnu bedre, ikke bare for klubbens medlemmer, men også for alle andre borgere i Vejle Kommune, som gerne vil have livslang glæde af vandaktiviteter.


Derfor sætter bestyrelserne i Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton nu gang i den demokratiske proces hen imod en beslutning om at fusionere klubberne til en samlet klub med virkning fra 1. august 2016.


Læs evt. mere om baggrund og tanker bag fusionen via dette link!


Alle spørgsmål og kommentarer er naturligvis velkomne og kan sendes til formændene for klubberne, som vil fastholde og sikre behandling samt formidle relevante forhold via en FAQ på klubbernes hjemmesider.


Med venlig hilsen


Lars Toustrup-Andersen & Ivan K. Pedersen

Formænd i Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton"

 

Se de seneste nyheder

06-07-2020 12:18:40

FINA oplyser, at de arbejder på at udvide svømmeprogrammet ved OL.

 
06-07-2020 11:20:34

Instagram-takeover med Pernille Blume på TV2 SPORTs Instagram-profil.

 
04-07-2020 16:40:53

Aalborg Svømmeklubs mangeårige cheftræner overrækkes æresbevis til sin afskedsreception.

 
03-07-2020 13:02:48

Konkurrencetrænere bør udnytte træningspotentialet i åbent vand, mener FINA-dommer.

 
02-07-2020 15:27:52

Sportsafdelingen orienterer om den seneste tids sportslige nyheder.