Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

13
November
2019
Svømning - Svømmetider
ISK Klubmesterskab 2019, Ikast

Ikast Svømmecenter (træningshallen)

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Målsætning om kommende fusion mellem Tempo og Triton


26-02-2016 13:55:00:
Af: Nora Thomsen

På Vejle Svømmeklub Tritons hjemmeside fremgår det, at der nu sættes gang i den demokratiske proces i de to klubber hen imod en beslutning om at fusionere i indeværende år.


Nedenstående kan nu læses på Vejle Svømmeklub Tritons hjemmeside:

"Kære medlemmer,

Bestyrelserne i Svømmeklubben Tempo i Børkop og Vejle Svømmeklub Triton har igennem længere tid arbejdet med tankerne om at tage det næste skridt i samarbejdet mellem de to klubber, og vi er nu klar til at foreslå, at de to klubber fusionerer til en klub.


Samarbejdet mellem Tempo og Triton går flere år tilbage og har indtil nu primært være centreret omkring konkurrence-svømningen, som i startfællesskabet ESV (Elite Svøm Vejle) har udviklet sig til at blive en betydende faktor i dansk svømning, især inden for årgangssvømningen.

 

De sidste par år har bestyrelserne diskuteret mulighederne for at udvide samarbejdet mellem de to klubber til andre områder, herunder svømmeskolerne og administrationen, og hvilke fordele og evt. ulemper det måtte medføre.


Konklusionen på arbejdet har været, at der er væsentlige større fordele ved fuld integration mellem de to klubber, end ved at stå hver for sig i fremtiden. En fusioneret klub vil blive den 8. største i Danmark, og selvom det ikke i sig selv er et mål at blive en stor klub, så giver størrelsen en robusthed og en kapacitet, som kan bruges til at gøre det endnu bedre, ikke bare for klubbens medlemmer, men også for alle andre borgere i Vejle Kommune, som gerne vil have livslang glæde af vandaktiviteter.


Derfor sætter bestyrelserne i Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton nu gang i den demokratiske proces hen imod en beslutning om at fusionere klubberne til en samlet klub med virkning fra 1. august 2016.


Læs evt. mere om baggrund og tanker bag fusionen via dette link!


Alle spørgsmål og kommentarer er naturligvis velkomne og kan sendes til formændene for klubberne, som vil fastholde og sikre behandling samt formidle relevante forhold via en FAQ på klubbernes hjemmesider.


Med venlig hilsen


Lars Toustrup-Andersen & Ivan K. Pedersen

Formænd i Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton"

 

Se de seneste nyheder

10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.
 

 
06-11-2019 09:28:00

Svømmere fra 58 danske klubber har meldt deres ankomst ved DM på kortbane i Svømmestadion Danmark.

 
03-11-2019 21:00:00

Det danske hold kommer i 2019 til at bestå af 21 svømmere.