Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Målsætning om kommende fusion mellem Tempo og Triton


26-02-2016 13:55:00:
Af: Nora Thomsen

På Vejle Svømmeklub Tritons hjemmeside fremgår det, at der nu sættes gang i den demokratiske proces i de to klubber hen imod en beslutning om at fusionere i indeværende år.


Nedenstående kan nu læses på Vejle Svømmeklub Tritons hjemmeside:

"Kære medlemmer,

Bestyrelserne i Svømmeklubben Tempo i Børkop og Vejle Svømmeklub Triton har igennem længere tid arbejdet med tankerne om at tage det næste skridt i samarbejdet mellem de to klubber, og vi er nu klar til at foreslå, at de to klubber fusionerer til en klub.


Samarbejdet mellem Tempo og Triton går flere år tilbage og har indtil nu primært være centreret omkring konkurrence-svømningen, som i startfællesskabet ESV (Elite Svøm Vejle) har udviklet sig til at blive en betydende faktor i dansk svømning, især inden for årgangssvømningen.

 

De sidste par år har bestyrelserne diskuteret mulighederne for at udvide samarbejdet mellem de to klubber til andre områder, herunder svømmeskolerne og administrationen, og hvilke fordele og evt. ulemper det måtte medføre.


Konklusionen på arbejdet har været, at der er væsentlige større fordele ved fuld integration mellem de to klubber, end ved at stå hver for sig i fremtiden. En fusioneret klub vil blive den 8. største i Danmark, og selvom det ikke i sig selv er et mål at blive en stor klub, så giver størrelsen en robusthed og en kapacitet, som kan bruges til at gøre det endnu bedre, ikke bare for klubbens medlemmer, men også for alle andre borgere i Vejle Kommune, som gerne vil have livslang glæde af vandaktiviteter.


Derfor sætter bestyrelserne i Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton nu gang i den demokratiske proces hen imod en beslutning om at fusionere klubberne til en samlet klub med virkning fra 1. august 2016.


Læs evt. mere om baggrund og tanker bag fusionen via dette link!


Alle spørgsmål og kommentarer er naturligvis velkomne og kan sendes til formændene for klubberne, som vil fastholde og sikre behandling samt formidle relevante forhold via en FAQ på klubbernes hjemmesider.


Med venlig hilsen


Lars Toustrup-Andersen & Ivan K. Pedersen

Formænd i Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton"

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.