Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


”Det går den rigtige vej nu”


27-02-2016 09:12:27:
Af: Anna Birkbak

Julie Aglund Lauridsen er så godt som skadesfri og nyder bare at kunne træne igennem, inden de store stævner kommer tæt på.


Tilbage i maj 2015 fik Triton Ballerup/NTC’s Julie Aglund Lauridsen en operation i sin albue. I december, kort efter EM på kortbane i Israel, fik hun så en blokade for at komme de vedvarende infektioner til livs. Men først efter blokade nummer to ser det nu ud til, at betændelsestilstanden i albuen er ved at være væk. Og det er Julie temmelig lettet over:

 

- Formen ser god ud, og jeg får trænet en masse, for nu er jeg ikke så påvirket af skader mere. Jeg har virkelig været uheldig med albueskaderne, og det har begrænset mig meget, især fordi jeg er langdistance crawlsvømmer. Men nu går det den rigtige vej.

 

Julie har på det seneste kunnet øge træningsmængden, træne lidt mere og få nogle flere meter i banken. I uge 7 og 8 svømmer hun lidt ekstra pga. ferierne, så det er blevet til omkring 60 km om ugen. Men det er først nu, Julie når op i denne skala:

 

- Det har taget lidt tid at komme tilbage, og det første stævne til European Tour gik ikke, som jeg håbede. Det lykkedes dog at forbedre mig i nogle af løbene til det næste stævne, så det er positivt. Turen gav en fed erfaring og var god, især fordi vi ikke er af sted på træningslejr med klubben nu. Det var godt at se nogle andre fliser i poolen end dem derhjemme!

 

Triton Ballerup har ikke været på træningslejr, og derfor er metrene svømmet hjem på NTC på Bellahøj. Det har dog passet Julie fint, for det betød, at hun stadig kunne passe gymnasiet på Falkonergården til hverdag, og så er Bellahøj jo blevet pyntet op til OL-året:

 

- Det har været okay at træne på Bellahøj, for det er et internationalt miljø. Der er god stemning, især efter der er blevet pyntet op, det giver en helt anden effekt og ser lidt mere internationalt ud. Man bliver klart motiveret af det, så det er super fedt.

 

Så med den efterhånden genfundne form og ro i maven over en skadesfri albue, er Julie Aglund Lauridsen klar til at jagte nogle kravtider til Danish Open:

 

- Jeg vil sindssygt gerne til EM i London. Det er godt nok OL-året, som jeg har trænet efter i meget lang tid, men selvfølgelig har jeg været nødt til at sætte forventningerne lidt ned på grund af omstændighederne. Men jeg holder stadig gejsten oppe, og jeg håber på at komme ovenpå igen hurtigt. Lige nu svømmer jeg for at komme tilbage i form, og så må vi se, hvad det bringer. Jeg synes selv, at det ser rimelig realistisk ud med EM, så jeg tror på det.

 

Mange tak til Julie Aglund Lauridsen for hendes tid, og SvømmeSport ønsker hende held og lykke til Danish Open!

 

Se kravtiderne til EM i London på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

 

Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.