Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


"Jeg svømmer tider til træning, som jeg aldrig har gjort før!"


02-03-2016 11:45:00:
Af: Anna Birkbak

VAT CPH's Daniel Skaaning skal til Mediterranean Open og Edinburgh. Han ser frem til at teste en temmelig stærk form!


I denne weekend til Marseilles og den kommende i Edinburgh får STT/VAT CPH/NTC's Daniel Skaaning endelig mulighed for at konkurrere.

 

Det er ved at være længe siden sidst, for tiden er gået med træning, træning og mere træning, blandt andet på Olympic Hopefuls' træningslejr i Bermuda, der virkelig har skubbet til formen:

 

- Vi havde en rigtig godt træningslejr på Bermuda og alt tegner godt, fortæller Daniel. Jeg svømmer tider til træning, som jeg aldrig har gjort før!

 

I denne weekend og den kommende får han så endelig lov at teste formen af:

 

- Stævnerne i Marseille og Edinburgh er årets første og nogle rigtig spændende træningsstævner. Vi får intet nedtrapning, men jeg glæder mig til at komme ud at race og se, hvad det bringer.

 

Perspektiverne fremadrettet er klare: Det gælder den famøse 4x200 fri-holdkap til OL. Her håber VAT-svømmeren naturligvis på en plads:

 

- Jeg mener at vi er en 5-6 drenge, som alle har rigtig gode chancer for at få en plads. Og jeg vil da ikke lægge skjul på, at jeg tror fuldt ud på en plads. Men det bliver tæt og rigtig spændende.

 

Mange tak til Daniel Skaaning, som vi ønsker held og lykke i Frankrig og Skotland.

 

Læs optaktshistorien til de to stævner med al information og links til program/resultater.

 

Daniel Skaaning i aktion. Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.