Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


"Jeg svømmer tider til træning, som jeg aldrig har gjort før!"


02-03-2016 11:45:00:
Af: Anna Birkbak

VAT CPH's Daniel Skaaning skal til Mediterranean Open og Edinburgh. Han ser frem til at teste en temmelig stærk form!


I denne weekend til Marseilles og den kommende i Edinburgh får STT/VAT CPH/NTC's Daniel Skaaning endelig mulighed for at konkurrere.

 

Det er ved at være længe siden sidst, for tiden er gået med træning, træning og mere træning, blandt andet på Olympic Hopefuls' træningslejr i Bermuda, der virkelig har skubbet til formen:

 

- Vi havde en rigtig godt træningslejr på Bermuda og alt tegner godt, fortæller Daniel. Jeg svømmer tider til træning, som jeg aldrig har gjort før!

 

I denne weekend og den kommende får han så endelig lov at teste formen af:

 

- Stævnerne i Marseille og Edinburgh er årets første og nogle rigtig spændende træningsstævner. Vi får intet nedtrapning, men jeg glæder mig til at komme ud at race og se, hvad det bringer.

 

Perspektiverne fremadrettet er klare: Det gælder den famøse 4x200 fri-holdkap til OL. Her håber VAT-svømmeren naturligvis på en plads:

 

- Jeg mener at vi er en 5-6 drenge, som alle har rigtig gode chancer for at få en plads. Og jeg vil da ikke lægge skjul på, at jeg tror fuldt ud på en plads. Men det bliver tæt og rigtig spændende.

 

Mange tak til Daniel Skaaning, som vi ønsker held og lykke i Frankrig og Skotland.

 

Læs optaktshistorien til de to stævner med al information og links til program/resultater.

 

Daniel Skaaning i aktion. Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.