Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Water Challenge 2016 i Gladsaxe


25-03-2016 12:30:00:
Af: Anna Birkbak

Rikke Møller Pedersen og hendes projektgruppe på University College Sjælland vil lave Danmarks største forhindringsbane i Gladsaxe Svømmehal d. 3. april. Alle er inviterede.


Som et led i sin uddannelse på UCSJ i Roskilde har Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub) og hendes projektgruppe stablet et spændende event på benene. Arrangementet hedder Water Challenge 2016, og vil foregå i Gladsaxe Svømmehal søndag d. 3. april.
 
Eventet går ud på, at deltagerne skal igennem en kæmpemæssig forhindringsbane i vand, hvor der både skal svømmes og klatres. Man kan vælge at deltage på to "niveauer" på eventet, hvoraf den ene er gratis, mens man også kan kaste sig ud i forhindringsbanen med en lidt højere sværhedsgrad i en egentlig konkurrence.
 
Der vil være mulighed for både børn (7-15 år) og voksne at deltage, og det koster 50 kroner at deltage i konkurrencen. Se plakaten med program for dagen nedenfor.
 
Derudover har Rikkes projektgruppe sørget for, at alt overskud fra dagen vil gå direkte til Børnecancerfonden, hvilket vil sige prisen for deltagelse i konkurrencen og eventuelle donationer på dagen. Rikke ser derfor frem til en rigtig spændende dag:
 
- Vores mål er at give folk en sjov og anderledes oplevelse, samtidig med at det støtter et godt formål. Vi har valgt Børnecancerfonden, da det er børn, og de er glade og livlige og klar på leg. At støtte Børnecancerfonden gennem en glædelig dag med sjov og leg så vi som den helt rigtige mulighed, fortæller Rikke.
 
Så opfordringen til at få en sjov søndag i det våde element samtidig med, at man kan støtte et godt formål, er hermed givet videre.
 
 
Du finder al praktisk information på Gladsaxes hjemmeside.
 
Besøg også eventet på Facebook.
 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.