Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Water Challenge 2016 i Gladsaxe


25-03-2016 12:30:00:
Af: Anna Birkbak

Rikke Møller Pedersen og hendes projektgruppe på University College Sjælland vil lave Danmarks største forhindringsbane i Gladsaxe Svømmehal d. 3. april. Alle er inviterede.


Som et led i sin uddannelse på UCSJ i Roskilde har Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub) og hendes projektgruppe stablet et spændende event på benene. Arrangementet hedder Water Challenge 2016, og vil foregå i Gladsaxe Svømmehal søndag d. 3. april.
 
Eventet går ud på, at deltagerne skal igennem en kæmpemæssig forhindringsbane i vand, hvor der både skal svømmes og klatres. Man kan vælge at deltage på to "niveauer" på eventet, hvoraf den ene er gratis, mens man også kan kaste sig ud i forhindringsbanen med en lidt højere sværhedsgrad i en egentlig konkurrence.
 
Der vil være mulighed for både børn (7-15 år) og voksne at deltage, og det koster 50 kroner at deltage i konkurrencen. Se plakaten med program for dagen nedenfor.
 
Derudover har Rikkes projektgruppe sørget for, at alt overskud fra dagen vil gå direkte til Børnecancerfonden, hvilket vil sige prisen for deltagelse i konkurrencen og eventuelle donationer på dagen. Rikke ser derfor frem til en rigtig spændende dag:
 
- Vores mål er at give folk en sjov og anderledes oplevelse, samtidig med at det støtter et godt formål. Vi har valgt Børnecancerfonden, da det er børn, og de er glade og livlige og klar på leg. At støtte Børnecancerfonden gennem en glædelig dag med sjov og leg så vi som den helt rigtige mulighed, fortæller Rikke.
 
Så opfordringen til at få en sjov søndag i det våde element samtidig med, at man kan støtte et godt formål, er hermed givet videre.
 
 
Du finder al praktisk information på Gladsaxes hjemmeside.
 
Besøg også eventet på Facebook.
 

Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.