Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

11
August
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Water Challenge 2016 i Gladsaxe


25-03-2016 12:30:00:
Af: Anna Birkbak

Rikke Møller Pedersen og hendes projektgruppe på University College Sjælland vil lave Danmarks største forhindringsbane i Gladsaxe Svømmehal d. 3. april. Alle er inviterede.


Som et led i sin uddannelse på UCSJ i Roskilde har Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub) og hendes projektgruppe stablet et spændende event på benene. Arrangementet hedder Water Challenge 2016, og vil foregå i Gladsaxe Svømmehal søndag d. 3. april.
 
Eventet går ud på, at deltagerne skal igennem en kæmpemæssig forhindringsbane i vand, hvor der både skal svømmes og klatres. Man kan vælge at deltage på to "niveauer" på eventet, hvoraf den ene er gratis, mens man også kan kaste sig ud i forhindringsbanen med en lidt højere sværhedsgrad i en egentlig konkurrence.
 
Der vil være mulighed for både børn (7-15 år) og voksne at deltage, og det koster 50 kroner at deltage i konkurrencen. Se plakaten med program for dagen nedenfor.
 
Derudover har Rikkes projektgruppe sørget for, at alt overskud fra dagen vil gå direkte til Børnecancerfonden, hvilket vil sige prisen for deltagelse i konkurrencen og eventuelle donationer på dagen. Rikke ser derfor frem til en rigtig spændende dag:
 
- Vores mål er at give folk en sjov og anderledes oplevelse, samtidig med at det støtter et godt formål. Vi har valgt Børnecancerfonden, da det er børn, og de er glade og livlige og klar på leg. At støtte Børnecancerfonden gennem en glædelig dag med sjov og leg så vi som den helt rigtige mulighed, fortæller Rikke.
 
Så opfordringen til at få en sjov søndag i det våde element samtidig med, at man kan støtte et godt formål, er hermed givet videre.
 
 
Du finder al praktisk information på Gladsaxes hjemmeside.
 
Besøg også eventet på Facebook.
 

Se de seneste nyheder

05-08-2020 19:15:00

Kig’ forbi og oplev DM for juniorer, seniorer og masters afholdt som ét fælles mesterskab.

 
05-08-2020 08:51:52

Ricki Clausen er vendt tilbage til dansk svømmesport for at udfordre den klassiske trænermodel.

 
03-08-2020 08:28:00

Deltag i mødet og bliv klogere på corona-situationen i SvømmeDanmark.

 
03-08-2020 08:20:57

Anton Ørskov Ipsen på besøg hos Rønne Svømmeklub.

 
06-07-2020 12:18:40

FINA oplyser, at de arbejder på at udvide svømmeprogrammet ved OL.