Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019
23
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Water Challenge 2016 i Gladsaxe


25-03-2016 12:30:00:
Af: Anna Birkbak

Rikke Møller Pedersen og hendes projektgruppe på University College Sjælland vil lave Danmarks største forhindringsbane i Gladsaxe Svømmehal d. 3. april. Alle er inviterede.


Som et led i sin uddannelse på UCSJ i Roskilde har Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub) og hendes projektgruppe stablet et spændende event på benene. Arrangementet hedder Water Challenge 2016, og vil foregå i Gladsaxe Svømmehal søndag d. 3. april.
 
Eventet går ud på, at deltagerne skal igennem en kæmpemæssig forhindringsbane i vand, hvor der både skal svømmes og klatres. Man kan vælge at deltage på to "niveauer" på eventet, hvoraf den ene er gratis, mens man også kan kaste sig ud i forhindringsbanen med en lidt højere sværhedsgrad i en egentlig konkurrence.
 
Der vil være mulighed for både børn (7-15 år) og voksne at deltage, og det koster 50 kroner at deltage i konkurrencen. Se plakaten med program for dagen nedenfor.
 
Derudover har Rikkes projektgruppe sørget for, at alt overskud fra dagen vil gå direkte til Børnecancerfonden, hvilket vil sige prisen for deltagelse i konkurrencen og eventuelle donationer på dagen. Rikke ser derfor frem til en rigtig spændende dag:
 
- Vores mål er at give folk en sjov og anderledes oplevelse, samtidig med at det støtter et godt formål. Vi har valgt Børnecancerfonden, da det er børn, og de er glade og livlige og klar på leg. At støtte Børnecancerfonden gennem en glædelig dag med sjov og leg så vi som den helt rigtige mulighed, fortæller Rikke.
 
Så opfordringen til at få en sjov søndag i det våde element samtidig med, at man kan støtte et godt formål, er hermed givet videre.
 
 
Du finder al praktisk information på Gladsaxes hjemmeside.
 
Besøg også eventet på Facebook.
 

Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.