Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

25
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Danish Open-konkurrence: Vind en ny TYR-rygsæk!


03-04-2016 13:55:13:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Henover de fem stævnedage på Bellahøj kan man dele billeder på Instagram og nemt deltage i konkurrencen.


Når Danish Open løber af stablen den 13. – 17. april på Bellahøj, har man mulighed for at deltage i konkurrencen om en helt ny TYR-rygsæk!

 

Konkurrencen kommer til at foregå på Instagram, og alt du skal gøre er at tage et billede af en god holdkammerat, et fedt sejrsbillede, et konkurrencebillede, eller måske bare et skønt stemningsbillede fra Danish Open!

 

Billedet skal hashtagges #DOswim2016 og #TYRDanmark, før man er med i konkurrencen. I er også meget velkomne til at tagge Dansk Svømmeunions officielle Instagram-profil @dansksvommeunion.

 

SvømmeSport udvælger de tre bedste Danish Open-billeder mandag den 18. april efter stævnet, og vinderen får direkte besked.

Så husk at være med i konkurrencen, når Danish Open er i fuld gang! For hvem vil ikke gerne eje sådan en helt ny TYR-rygsæk? 

 

Der skal lyde en stor tak til TYR Danmark for sponsoreringen af de tre lækre tasker.

 

Nedenfor kan du se de tre lækre TYR-rygsække, som du kan få fingrene i, hvis du deltager i konkurrencen under Danish Open. Foto: TYR Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

  

Se de seneste nyheder

24-01-2020 12:19:00

I en pressemeddelelse fremgår det, at klubben har styrket både sin svømmeskole med en svømmefaglig chef og talentudviklingen med tilknytning af Caroline Lindborg, som kommer til klubben med stor passion og viden om svømning.

 
22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC.