Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Danish Open-konkurrence: Vind en ny TYR-rygsæk!


03-04-2016 13:55:13:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Henover de fem stævnedage på Bellahøj kan man dele billeder på Instagram og nemt deltage i konkurrencen.


Når Danish Open løber af stablen den 13. – 17. april på Bellahøj, har man mulighed for at deltage i konkurrencen om en helt ny TYR-rygsæk!

 

Konkurrencen kommer til at foregå på Instagram, og alt du skal gøre er at tage et billede af en god holdkammerat, et fedt sejrsbillede, et konkurrencebillede, eller måske bare et skønt stemningsbillede fra Danish Open!

 

Billedet skal hashtagges #DOswim2016 og #TYRDanmark, før man er med i konkurrencen. I er også meget velkomne til at tagge Dansk Svømmeunions officielle Instagram-profil @dansksvommeunion.

 

SvømmeSport udvælger de tre bedste Danish Open-billeder mandag den 18. april efter stævnet, og vinderen får direkte besked.

Så husk at være med i konkurrencen, når Danish Open er i fuld gang! For hvem vil ikke gerne eje sådan en helt ny TYR-rygsæk? 

 

Der skal lyde en stor tak til TYR Danmark for sponsoreringen af de tre lækre tasker.

 

Nedenfor kan du se de tre lækre TYR-rygsække, som du kan få fingrene i, hvis du deltager i konkurrencen under Danish Open. Foto: TYR Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

  

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.