Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Øst og Vest Årgang i weekenden


07-04-2016 11:00:00:
Af: Anna Birkbak

Et nyt tiltag ved de regionale årgangsmesterskaber i år er medleykombinationskonkurrencerne.


Det nye koncept kaldet medleykombinationskonkurrencer afprøves for første gang i den kommende weekend ved Øst og Vest Årgang.

 

Konceptet går ud på, at man i en række foruddefinerede discipliner på tværs af stilarter kan opnå point, som til sidst lægges sammen, og vinderen af konkurrencen kåres. Pointene, som lægges sammen, udregnes efter SVØM's udviklingspoint, der er beskrevet på svoem.org.

 

Svømmerne, som deltager i konkurrencen, skal deltage i 6 udbudte løb, og de højeste pointscores fra 5 af disse løb lægges sammen.

 

De løb, der i år konkurreres i, er:

 

 

Formålet med medleykombinationskonkurrencerne er at belønne svømmere, der viser stor alsidighed i deres svømning. Man håber desuden på at motivere svømmerne til at afprøve forskellige discipliner og distancer, sådan at de ikke specialiserer sig for tidligt.

 

Talentudvikler Thomas Stub glæder sig til at se, hvordan konceptet fungerer:

 

- Øst/Vest årgangsmesterskaberne i weekenden er det første mesterskab, siden den nye struktur trådte i kraft 15. februar 2016, hvor der reelt er tale om store ændringer i stævnekonceptet. Så jeg er naturligvis spændt på at se, hvordan det hele forløber. Jeg ved, at arrangører og stævneledelse er godt forberedt, og jeg er også sikker på, at trænerne og deres svømmere har sat sig godt ind i proportionerne for det nye koncept omkring medleykombinationskonkurrencerne. Derfor tænker jeg, at alle vil få en god oplevelse i weekenden. Personligt glæder jeg mig i hvert fald til at følge slagets gang i Ringsted i weekenden, hvor jeg vil være til stede under stort set hele arrangementet, ligesom sportchef Lars Green Bach vil være til stede søndag til stævnet i Thisted, slutter Thomas Stub.

 

Du kan læse alt om reglerne og tankerne bag i SVØM's guide til medleykombinationskonkurrencerne.

 

Herunder finder du al yderligere information om de to regionale mesterskaber:

 

Øst Årgang - Ringsted

 

Vest Årgang - Thisted

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.