Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Oktober
2019
22
Oktober
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Øst og Vest Årgang i weekenden


07-04-2016 11:00:00:
Af: Anna Birkbak

Et nyt tiltag ved de regionale årgangsmesterskaber i år er medleykombinationskonkurrencerne.


Det nye koncept kaldet medleykombinationskonkurrencer afprøves for første gang i den kommende weekend ved Øst og Vest Årgang.

 

Konceptet går ud på, at man i en række foruddefinerede discipliner på tværs af stilarter kan opnå point, som til sidst lægges sammen, og vinderen af konkurrencen kåres. Pointene, som lægges sammen, udregnes efter SVØM's udviklingspoint, der er beskrevet på svoem.org.

 

Svømmerne, som deltager i konkurrencen, skal deltage i 6 udbudte løb, og de højeste pointscores fra 5 af disse løb lægges sammen.

 

De løb, der i år konkurreres i, er:

 

 

Formålet med medleykombinationskonkurrencerne er at belønne svømmere, der viser stor alsidighed i deres svømning. Man håber desuden på at motivere svømmerne til at afprøve forskellige discipliner og distancer, sådan at de ikke specialiserer sig for tidligt.

 

Talentudvikler Thomas Stub glæder sig til at se, hvordan konceptet fungerer:

 

- Øst/Vest årgangsmesterskaberne i weekenden er det første mesterskab, siden den nye struktur trådte i kraft 15. februar 2016, hvor der reelt er tale om store ændringer i stævnekonceptet. Så jeg er naturligvis spændt på at se, hvordan det hele forløber. Jeg ved, at arrangører og stævneledelse er godt forberedt, og jeg er også sikker på, at trænerne og deres svømmere har sat sig godt ind i proportionerne for det nye koncept omkring medleykombinationskonkurrencerne. Derfor tænker jeg, at alle vil få en god oplevelse i weekenden. Personligt glæder jeg mig i hvert fald til at følge slagets gang i Ringsted i weekenden, hvor jeg vil være til stede under stort set hele arrangementet, ligesom sportchef Lars Green Bach vil være til stede søndag til stævnet i Thisted, slutter Thomas Stub.

 

Du kan læse alt om reglerne og tankerne bag i SVØM's guide til medleykombinationskonkurrencerne.

 

Herunder finder du al yderligere information om de to regionale mesterskaber:

 

Øst Årgang - Ringsted

 

Vest Årgang - Thisted

 

Se de seneste nyheder

15-10-2019 08:00:00

Bliv klogere på unge, mental sundhed, kropsidealer og fitnessdoping, når Anti Doping Danmark inviterer til konferencen ’Fitnessdoping og folkesundhed’.

 
11-10-2019 11:48:41

Vestdanske Masters i Aalborg 26/10-2019 er desværre aflyst.

 
11-10-2019 11:43:05

FINA Facilitetsregler og Regelfortolkningerne for svømning er blevet opdateret.

 
21-09-2019 18:15:03

Event Campen for juniorlandsholdet, Great Danes, Holdkap projektet og landsholdet fortsatte lørdag, med teambuilding øvelser og konkurrencer på stranden sammen med TrygFonden Kystlivrednings rutinerede kystlivreddere som instruktører. 

 
20-09-2019 21:45:47

40 landsholdssvømmere samlet i Idrættens Hus i Brøndby, for at deltage i Dansk Svømmeunions årlige eventcamp.