Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

21
Juni
2018
Svømning
Kaunas Grand Prix
Kaunas
29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg vil gerne nyde juniorårene, mens jeg kan”


23-04-2016 10:20:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Julie Kepp Jensen har masser at se til i de kommende måneder, hvor den både står på EM og EJM, men for Julie gælder det også om at nyde den sidste tid som juniorsvømmer.


16-årige JGI/A6-svømmer Julie Kepp Jensen har både kvalificeret sig til EM og EJM, så de næste måneder kommer til at byde på masser af store stævner, når EM afholdes i maj i London, mens EJM løber af stablen i juli måned i Ungarn.

Ved EM i London har Julie kvalificeret sig individuelt i 100 fri og i holdkappen 4x100 fri sammen med Mie Ø. Nielsen (Aalborg Svømmeklub), Pernille Blume (Gladsaxe Swim/NTC) og Sarah Bro (Gentofte Svømmeklub/NTC).

Juniorsvømmeren ser frem til at skulle svømme ved EM, hvor især 4x100 fri holdkappen bliver spændende med en mulig OL-kvalifikation.

 

- Jeg glæder mig både til mit individuelle løb og især 4x100 fri holdkappen. Jeg glæder mig altid meget til at svømme holdkapper for Danmark, og det gør det jo ikke dårligere, at der er en OL-kvalifikation på spil, fortæller hun og fortsætter:

 

- Min forventning til EM er at gøre mit bedste for at hjælpe holdkappen til en OL kvalifikation og derudover at svømme et par gode 100 meter fri løb.

 

Ved Danish Open i sidste uge var fokus for Julie udover et godt løb i 100 fri, hovedsageligt at kvalificere sig til EJM i de fire forventede discipliner 50 og 100 fri, 50 fly og 50 ryg, hvilket også lykkedes.

 

- Mit store mål til Danish Open var at svømme en hurtig hjemtur på 100 fri, hvilket lykkedes rigtig godt i finalen. Derudover var det vigtigt, at jeg kvalificerede mig til EJM i de fire løb, jeg gerne vil svømme dernede.

 

Nu har Julie så både kvalificeret sig til EJM og EM, og med EM-kvalifikationen i 100 fri individuelt i hus allerede ved European Games sidste år, har fokus ligget på EJM-kvalifikationen.

 

- Jeg vidste jo, at jeg var kvalificeret til EM, og jeg regnede med at kunne kvalificere mig til EJM, så jeg aftalte med min træner i starten af sæsonen, at vi ville satse på EJM uanset hvad der ellers skete. Og det holder vi fast i, fortæller Julie og afslutter:

 

- Jeg har jo kun en sæson mere tilbage som junior, så jeg synes også, at det er vigtigt at nyde at konkurrere mod mine jævnaldrende, mens jeg kan. Jeg satser på at svømme mange år endnu, så jeg vil gerne nyde juniorårene mens jeg kan.

 

Julie Kepp Jensen. Foto: Patrick Kraemer.

 

Se de seneste nyheder

17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.

 
07-06-2018 20:16:00

Fem danske NTC-svømmere deltager den næste håndfuld dage ved Mare Nostrum, hvor de krydser klinger med verdenseliten.

 
06-06-2018 20:43:00

Den 1. august 2018 starter Thomas Lund som cheftræner i VG17, der er startfælleskabet mellem Glostrup Svømmeklub og Svømmeklubben Vest Brøndby.