Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Trænerdag den 28. april


27-04-2016 11:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I morgen inviterer Dansk Svømmeunion til netværksmøde, hvor landets trænere mødes og snakker om mål og handlinger for dansk svømmesport i perioden 2017-20. 


I morgen, torsdag, byder på møde for landets klubtrænere, hvor der skal snakkes strategier, mål og handlinger for svømningen i perioden 2017-2020.

 

28 klubtrænere deltager ved mødet i Aarhus, der blandt andet byder på netværksdannelse klubberne imellem med workshop ved Susie Lynge fra konsulentfirmaet Netværks Akademiet.

Derudover ønskes der forslag fra trænerne til konkrete mål og handlinger for dansk svømmesport i perioden 2017-2020 på baggrund af de fire strategiske pejlemærker og hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept.

 

Sportschef Lars Green Bach, der også selv deltager, ser frem til mødet, der forhåbentlig byder på masser af inputs fra trænerne selv samt en masse gode diskussioner.

 

- Jeg håber, at vi kan få konkretiseret netværksdiskussionen med oplægget fra Susie Lynge, og at det kan være med til at afklare, hvilken form for trænernetværk, der er bæredygtig i fremtiden, udtaler sportschefen og fortsætter:  

 

- Derudover ser jeg ser frem til at få trænernes input til konkretet målsætninger for dansk svømmesport i perioden 2017-2020. De strategiske pejlemærker har stukket retningen for fremtiden ud, og nu skal vi til at blive konkret på indhold og prioriteringer. Hvor kan vi sammen gøre den største positive forskel for dansk svømmesport i de kommende år?

 

Mødet finder som sagt sted i morgen torsdag den 28. april på Idrætshøjsskolen i Aarhus.

 

Du kan finde Dansk Svømmeunions handleplan for de kommende år Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner her.

 

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.