Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg går efter en finale til EJM”


28-04-2016 09:00:00:
Af: Anna Birkbak

Simon Vingolf Larsen har også været med EM junior-holdet i Barcelona, og han har tydeligvis et mål til juli.


Esbjerg-svømmeren Simon Vingolf Larsen tog B-kravet til EM junior på 100 fri ved Danish Open, og var blot 5/100 fra på den halve distance.

 

Kvalifikationen til mesterskaberne, der i år finder sted i Ungarn, er Simons første, og det har selvfølgelig været fedt for sidsteårs-junioren:

 

- Det var klart målet med Danish Open, fortæller Simon. Op til stævnet havde jeg svømmet gode tider, så jeg var mere og mere sikker på at tage kravet. Men da vi så kom i gang, kunne jeg godt mærke, at der var en del nerver på. Så jeg er mega tilfreds og glad for at komme med, jeg har nået min målsætning. Jeg tror helt sikkert det bliver en god oplevelse.

 

 

Simon Vingolf Larsen har, ligesom Giano Grillo (Hovedstadens) som vi talte med forleden, også været med EM junior-holdet på en femdagestur i Barcelona. Her fik crawlsvømmeren mulighed for at møde alle de andre på det 25 mand store hold:

 

- Det har været en hyggelig tur, en god social tur. Der var mest fokus på at lære hinanden at kende, og så havde vi lidt træning derudover. Vi tog rundt i byen og gjorde, hvad vi havde lyst til. Det var fedt at være mange af sted, og der var jo en masse nye ansigter, som jeg ikke havde snakket med før. Det er fedt at mærke, at de andre også har de samme ambitioner og lægger lige så meget arbejde i det, som man selv gør.

 

Ligesom Giano Grillo har også Simon Vingolf Larsen fået tilknyttet VAT CPH-træner Per Holmquist i perioden op til EM junior. I samtalen med ham og talentansvarlig Thomas Stub planlagde de Simons løb og målsætninger. Og det var der ikke tvivl om:

 

- Vi talte om, hvad jeg ville opnå til EJM – og jeg vil gå efter en finale på 100 fri. Så må jeg se, hvad de andre løb bliver til. Per skal træne mig, og jeg snakker med ham om løbene og hvordan jeg plejer at gøre tingene. Jeg kan ret godt lide at prøve at bliver trænet af andre trænere, det giver jo nye input og fif til min svømning. Så det fik jeg en del ud af.

 

Nu venter altså to måneders hårdt arbejde, inden det går løs i byen Hódmez?vásárhely i Ungarn den 6. til 10. juli. Udover 100 fri er Simon tilmeldt 50 fri, samt 50 og 100 ryg. I mellemtiden får EM junior-holdet mulighed for at deltage i et stævne i Wien, hvor også Simon Vingolf Larsen skal med:

 

- Vi skal til Wien for lige at se, hvad man kan. Vi skal prøve at teste nogle ting af, se hvad vi skal arbejde videre med op til EM. Så det bliver også fedt, slutter Simon af.

 

SvømmeSport ønsker Simon Vingolf Larsen og resten af EM junior-holdet held og lykke!

 

Besøg mesterskabernes officielle hjemmeside.
Tags: EJM 2016

Se de seneste nyheder

24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub