Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Det er et skulderklap at blive udtaget”


01-05-2016 11:25:23:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Fem nye svømmere blev efter Danish Open udtaget til Vikings. Gladsaxes Kristina Thomsen kom med på holdet, og hun glæder sig til de kommende aktiviteter med truppen.


Som bekendt blev der efter Danish Open udtaget flere svømmere til både Great Danes og Vikings, så begge hold nu er oppe på 10 svømmere.

På Vikings blev fem nye svømmere udtaget, og Kristina Thomsen (Gladsaxe Svøm GSC) var en af dem. Hun glæder sig over udtagelsen på trods af, at Danish Open ikke var det bedste stævne for hende.

 

- Jeg er rigtig glad for at blive udtaget til Vikings. Det er et lille skulderklap at blive udtaget efter Danish Open, da jeg personligt ikke havde det bedste stævne, fortæller Gladsaxe-svømmeren og fortsætter:

 

- Jeg havde trænet rigtig hårdt op til Danish Open, så jeg havde nogle høje forventninger til stævnet. Jeg formåede dog ikke at svømme de tider, jeg gerne ville og havde trænet til, så det var en stor personlig skuffelse.

 

Men Kristinas gode start på sæsonen og hårde træning bar alligevel frugt, da hun på trods af de personlige skuffelser blev udtaget til holdet.

 

- Hvis der var en der spurgte mig i starten af sæsonen, om jeg havde forventet at blive udtaget til Vikings, så havde jeg grinet og sagt nej, fortæller Kristina. Men jeg har haft en rigtig god start på sæsonen, som har givet mig blod på tanden til at fortsætte. Jeg blev derfor enormt glad for at opnå kravtiden til Vikings, da jeg har trænet hårdt de sidste mange uger. Det giver mig samtidig også en idé om, at svømningen er på vej i den rigtige retning.

For Kristinas vedkommende gælder pladsen på Vikings om at udnytte den ekstra læring, man tilbydes og vigtigst af alt at have det sjovt.

 

- Jeg håber på at kunne få nogle input fra andre trænere og en sparring med de andre svømmere, som jeg ikke kan få i min egen klub. Det er fedt at kunne få nogle muligheder med de andre til at forbedre de små detaljer i svømningen, der ender med at give pote, fortæller Kristina.

- Mit mål er at have det sjovt og forhåbentlig svømme stærkt. Jeg studerer ved siden af, så det er ikke muligt for mig at deltage i det hele. Jeg er lidt ked af, at jeg ikke kan deltage 100% i Vikings på grund af skolen, men jeg prøver at prioritere det så meget som muligt.


I slutningen af juni måned deltager Vikings ved deres første stævne som samlet trup, hvor de skal en tur til Rom. Derudover venter det næste internationale stævne i juli, når det gælder Portuguese Nationals. Her håber Kristina på at kunne få en god del erfaring med hjem.

 

- Stævnerne er en god mulighed for mere erfaring til internationale stævner, som jeg ikke vil undvære, når chancen byder sig. Men det hele handler om at have det sjovt med svømningen, så det er det, jeg fokuserer mest på, afslutter Kristina.

 

Mange tak til Kristina Thomsen for interviewet og held og lykke med de kommende Vikings-aktiviteter.

 

Hele Vikings-truppen finder du på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

 

Kristina Thomsen i aktion. Foto: Privat. 
Tags: Vikings

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.