Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


EM- og OL-svømmerne træner og trives i Flagstaff


09-05-2016 12:00:00:
Af: Anna Birkbak

Med kun fire dage tilbage af træningslejren i Arizona ser det ud til, at de danske svømmere har nydt og trænet til den store guldmedalje.


Hvis man kigger rundt på OL- og EM-svømmernes Facebook-sider, vrimler det med fede opdateringer fra den anden side af Atlanten. Her er de på højdetræningslejr frem til og med 13. maj (nogle kommer tilbage allerede i dag), og de har været af sted siden den 21. april.

 

Herunder ses Lotte Friis' (Gentofte Swim/USA) dejlige billede med Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC) i træningspoolen.

 

 

Lotte er ifølge teksten altså allerede smuttet videre fra Flagstaff til Colorado med NBAC på endnu tre ugers højdetræning!

 

En anden svømmer, der tit deler fede ting, er Daniel Skaaning (STT/VAT CPH/NTC), der her viser os et billede fra holdets tur til Grand Canyon i weekenden:

 

 

Det samme gjorde Sarah Bro (Gentofte Swim):

 

 

Derudover lagde Lotte Friis dette skønne holdkammeratsbillede op forleden, hvor hun udtrykte sin glæde over at have Sarah Bro med på holdet:

 

 

Til sidst vender vi hurtigt blikket mod Tenerife, hvor Aalborg Svømmeklubs Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer er på træningslejr helt frem til den 14. maj. Her øver Mie sin rygstart på en lidt særlig måde:

 

 

Vi ser rigtig meget frem til at følge det første hold svømmere ved EM i London fra den 16. til den 22. maj! Besøg den officielle hjemmeside for mesterskaberne.

 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.