Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Svømmelandstræner: Medaljer kommer i anden række


16-05-2016 10:02:08:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

TV2 Sport har i forbindelse med EM talt lidt med landstræner Nick Juba om medaljechancerne og forberedelserne mod OL.


Nu er der kun lidt under en time til, at EM går løs i London ved det første indledende afsnit. I den forbindelse har TV2 Sport fået fat i cheflandstræner Nick Juba, der fortæller lidt om sine forventninger til EM.

 

Nick Juba ser klart dette mesterskab som et springbræt til OL og en del af en større forberedelse, hvor svømmerne skal levere gode præstationer, lære strategier og tage derfra med stor selvtillid.

Og selvom cheflandstræneren ikke mener, at medaljerne kommer i første række, afviser han ikke helt, at danskerne kan svømme sig til topplaceringer.

 

Jeg vil da blive meget overrasket, hvis svømmere som Jeanette Ottesen, Mie Ø. Nielsen, Viktor Bromer og Rikke Møller Pedersen ikke er med i kampen om medaljer. Selvom de er i en forberedelsesfase, så er det bare verdensklasse svømmere, udtaler Nick Juba til TV2 Sport.

 

Læs hele interviewet med Nick Juba på TV2 Sport, hvor du også kan finde et kort videointerview.  

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.