Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Begge 100 butterfly-piger videre til semifinalen


19-05-2016 12:15:00:
Af: Anna Birkbak

To gode danske præstationer i formiddagens 100 butterfly betyder semifinalepladser til både Jeanette Ottesen og Emilie Beckmann.


Ikke overraskende svømmede Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) sig her til morgen videre til semifinalen på 100 butterfly.

 

Med tiden 57.86 leverer hun et godt morgenløb, og det er kun svenske Sarah Sjöström, der svømmer hurtigere i 57.20. Med videre som nr. 3 er italienske Ilaria Bianchi i 58.34.

 

Efter løbet siger Jeanette til TV 2 Sport:

 

Det var en okay tid, mit indslag var måske lidt årgangssvømmer-agtigt, men jeg kom igennem fint. Her til morgen var der ikke så meget fokus på teknikken, bare at få et godt morgenløb. Så jeg har en god fornemmelse nu, jeg kunne godt fornemme at jeg er lidt rusten, så jeg skal lige i gang. Jeg glæder mig til i aften, slutter hun af.

 

Med videre i semifinalen er også Tune IF/GTI/NTC-svømmer Emilie Beckmann, der som bekendt jagter en skarp OL-kravtid på distancen. Emilie slutter samlet 12'er i hurtige 59.26, blot 13/100 fra hendes bedste tid. TV 2 Sport fangede også Tune-svømmeren efter løbet:

 

- Jeg var overrasket over at svømme 59.2, det er ret hurtigt i forhold til, hvad jeg plejer. Det var en god hjemtur, jeg gik lidt død til sidst, men det plejer jeg jo også. Så alt var, som det plejede, egentlig! Det var sindssygt godt at komme igang, det var et "comfortable" løb jeg havde, så det er fedt, fortæller Emilie.

 

På spørgsmålet om OL-kravet, der lyder 58.65, er hun lidt tilbageholdende:

- Jeg prøver at lade være med at tænke på det, for ellers bliver jeg krampagtig i min svømning. Så i aften prøver jeg at lægge alle forventinger væk. Nu skal jeg op og tale med min træner, så må vi se, hvor jeg kan trykke mere på. Men jeg skal gøre mit bedste i aften!

 

Pigerne svømmer semifinale i aften kl. 19.30 dansk tid.

 

Se alle resultater på mesterskabernes hjemmeside.

 

Jeanette Ottesen, foto: Patrick Kraemer.

 

Emilie Beckmann, foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.