Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Mie Ø. Nielsen skinner som det største OL-håb efter EM-guld


20-05-2016 09:00:00:
Af: Anna Birkbak

Politiken evaluerer aftenen i går, hvor Danmark fik en nye europamester i 100 ryg.


Allan Nielsen taler om den tredje guldalder i dansk svømning, og det er nok ikke helt forkert, når han spår at den varer længe endnu. Med Mie Ø. Nielsens europamesterskab i går aftes ser det lyst ud for de danske OL-drømme til august.

 

Blandt andet fremhæves Mies super hurtige tid i artiklen:

 

"Danskerne er kommet til stævnet direkte fra hårde træningslejre og er således slet ikke toppet til at svømme optimalt ved EM, men sådan er situationen også for stort set alle de øvrige svømmere, der udelukkende har OL om 78 dage for øje."

 

"Ikke desto mindre bragede Mie Ø. Nielsen en dansk rekord af med 58,73 sek., der er 11 hundrededele hurtigere end ved VM sidste år, da hun vandt bronze, og en tangering af den australske verdensmester Emily Seebohms hurtigste tid på dette års verdensrangliste."

 

"Dermed manifesterer Mie Ø. Nielsen, at hun er et af de allervarmeste danske medaljebud i svømning, når det er alvor om to en halv måned, for i modsætning til nogle af sine svømmende landsmænd, er den 19-årige aalborgenser ikke oppe mod konkurrenter, der på nuværende tidspunkt synes uovervindelige."

 

Du kan læse hele artiklen på Politiken.dk.

 

Mie Ø. Nielsen, da hun får øje på scoreboardet efter finalen i 100 ryg. Foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.