Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Viktor Bromer i ny PR og finaleplads på 100 butterfly


20-05-2016 19:30:00:
Af: Anna Birkbak

Sølvmedaljetageren på 200 butterfly fra Aalborg præsterede flot i semifinalen og indkasserede en finaleplads på den halve distance. Søren Dahl gav alt, hvad han havde, og slutter samlet nr. 14.


Det kom som lidt af en overraskelse, da Viktor Bromer (Aalborg Svømmeklub) her til aften svømmede 52.43 i semifinalen på 100 butterfly og snuppede en finaleplads i 8. hurtigste tid. Så Viktor, der tog EM-sølv på 200 butterfly i går aftes, var sævrt tilfreds ovenpå finalekvalifikationen:

 

- Det er meget fedt at være videre i finalen i et sprintløb, det har jeg aldrig prøvet før. Og det skøre er, at det ikke er et løb, der føles fantastisk. Man har altid en bestemt følelse i kroppen, når man har svømmet godt, hvor man ikke behøver at vender sig om efter tiden. Sådan et løb var det ikke, så jeg tror, der er mere i den i morgen, smiler Viktor Bromer, da han taler med TV 2 Sport, og fortsætter:

 

- Så at være med i en sprintfinale lyder som noget, jeg godt kan vende mig til, og jeg glæder mig til i morgen!

 

Viktor svømmer ny PR med 10/100, den gamle tid var sat ved VM i Kazan 2015.

 

I samme semifinale var også Søren Dahl (Herlev Svømning/USA), der havde hurtigste tid i morges på 52.78. Der var dog ikke så meget mere at skyde med her til aften for Herlev-svømmeren, som slutter samlet nr. 14 i 52.99.

 

Søren Dahl fortæller til TV 2 Sport efter løbet:

 

- Det var lige lidt hårdede end i morges, men jeg er stærkt tilfreds, selvom der ikke var så meget mere at give her til aften.  Det var bestemt en fed oplevelse at være med i semifinalen. Jeg ville jo gerne prøve at få det ekstra løb til Rio, men der var ikke så meget tilbage til sidst. Så det bliver godt at komme tilbage og gøre klar til Rio og holdkappen.

 

Finalen med Viktor Bromer kan du se i morgen kl. 17.30 dansk tid (finalerne starter en time tidligere end sædvanligt lørdag og søndag).

 

Se alle resultaterne på mesterskabernes hjemmeside.

 

Søren Dahl, foto: Patrick Kraemer.

 

Viktor Bromer, foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.