Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Rikke Møller var glad ind i hjertet


21-05-2016 10:45:00:
Af: Anna Birkbak

BT bringer interviews med begge medaljetagere fra i går aftes.


»Jeg tror slet ikke, at jeg kan beskrive, hvor glad jeg er. Det virker bare så dumt, for mange mennesker vil bare sige, at det stadig er langt fra mit bedste. Men jeg er bare glad helt ind i hjertet. Det er så dejligt,« sagde Rikke Møller Pedersen til TV 2 Sport kort efter finalen.

 

Interviewet med gårsdagens vinder på 200 brystsvømning kan BT.dk også bringe i dag, hvor Rikke Møller Pedersens europamesterskab trækker overskrifter.

 

Derudover kan BT også citere Jeanette Ottesen, der som tidligere bemærket døjede med sygdom i løbet af i går, men alligevel sikrede sig en sølvemedalje på 100 butterfly:

 

»Jeg har prøvet hele dagen at glemme, at jeg havde det ad h... til. Det er svært. Men jeg kan også stå til OL og være syg,« fortæller Jeanette til TV 2 Sport.

 

Du kan læse BT.dk's artikel med de to svømmere på deres hjemmeside. 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.