Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


SØLV til Mie Ø. Nielsen i finalegyser!


21-05-2016 18:15:00:
Af: Anna Birkbak

Det var et utroligt tæt løb, hvor vinderen Halsall var foran hele vejen, og Mie kun lige sniger sig op på de sidste meter.


Efter en nærmest fatal start lykkes det alligevel for Mie Ø. Nielsen (Aalborg Svømmeklub) at svømme en flot sølvmedalje hjem i aftenens finale på 50 ryg.

 

Mie var klart sidst efter de første 15 meter, og kun takket være hendes fænomenale svømning i overfladen og et godt indslag lykkedes det for Mie at hive sølvet hjem. Hun svømmer 4/100 langsommere end i semfinalen i går.

 

Vinderen, Francesca Halsall fra Storbritannien, svømmer 27.57, mens Mie svømmer andenpladsen hjem i 27.77. Bronzen tog Storbritanniens Georgia Davis sig af i 27.87.

 

Det var en tydeligt nervøs og koncentreret Mie Ø. Nielsen, der stillede til start bag skamlen. Efter løbet fortæller Mie TV 2's reporter om løbet:

 

- Det er svært at sige, om det var et godt løb, jeg synes en 50 meter er svær at vurdere. Men jeg er meget tilfreds. Jeg kom lidt for dybt i starten, det skal jeg hjem og arbejde på. Det her EM har dog været godt, det har været som jeg gerne ville have, og de småting og fejl, som der har været, skal jeg arbejde med frem mod Rio. Stævnet har klart givet mig mere selvtillid frem mod Rio, især min 100 ryg, slutter Mie af.

 

Se alle resultater på mesterskabernes hjemmeside.

 

Foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.