Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Ottesen: Jeg glæder mig til at hente Shannon i lufthavnen!


24-05-2016 12:00:00:
Af: Anna Birkbak

TV 2 bringer i dag en artikel om Jeanette Ottesen, der glæder sig til gensynes med tidligere NTC-træner Shannon Rollason.


- Jeg glæder mig så meget til at hente Shannon i lufthavnen på tirsdag. Det bliver så fedt, sagde Jeanette Ottesen til TV 2 Sport efter finalen søndag eftermiddag.

 

- Jeg kan slappe lidt af i hovedet, når han kommer. Jeg behøver ikke at være min egen træner. Jeg kan bare koncentrere mig om at svømme derudaf og teknikmæssigt, der er han der og tager sig af mig. Og det glæder jeg mig rigtig meget til.

 

Sådan fortæller Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) til TV 2 Sport ovenpå et EM, hvor hun kommer hjem med to sølv- og en bronzemedalje.

 

Den tidligere NTC-træner hentes helt ekstraordinært til Danmark fra Australien for at indgå i et trænerteam omkring OL-svømmerne frem mod Rio. Og det glæder især Ottesen sig til.

 

Du kan læse hele historien på TV 2's hjemmeside.

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.