Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

30
August
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Danske udspringere i EJM-finale


29-06-2016 17:40:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I dag har de to danske udspring-drenge været i aktion ved de Europæiske Juniormesterskaber, hvor der tilmed var finaleplads til dem begge.


Tre danske udspringere er i disse dage til de Europæiske Juniormesterskaber i udspring i Rijeka, Kroatien, og i dag har de to drenge været i aktion. Der er tale om Andreas Sargent Larsen og Martin Bang Christensen, der begge skulle vise deres værd på 1 meter.

 

Begge drenge gik i formiddags videre til aftenens finale efter en veloverstået indledende runde. Her kom de begge blandt de tolv bedste, hvilket betød at de kvalificerede sig til aftenens finale. Martin kunne endda placere sig i top 3, da han scorede 408.50 point, mens Andreas scorede 434.50 point og endte på en samlet 9. plads.

 

Desværre kunne de to drenge ikke holde deres ellers så flotte placeringer i finalen, da de begge underpræsterede på afgørende spring. Samtidig hævede konkurrenterne deres niveau i finalen, hvilket betød, at det blev svært for de to danske drenge at blande sig i medaljerne. Dermed sluttede Andreas på en 10. plads med 411.80 point og dermed 55 point fra medaljerne, mens Martin sluttede på en 12. plads med 397 point.

 

Landstræner Claus Friislund udtaler følgende om drengenes præstationer:

 

- Konkurrencen ved et EJM er tæt, så det kan gå alle veje. Det er svært at forklare helt, hvad der sker. Når et spring ikke helt lykkes, kan det være svært at komme tilbage. Vi ser frem til 3 meter konkurrencen, hvor de igen skal arbejde hårdt for at springe sig i finalen. 

 

I morgen er der igen dansk deltagelse ved EJM, når Laura Valore springer 1 meter klokken 9.30.

Vi følger de danske resultater her på siden, men husk at smutte forbi len.eu, hvis du er interesseret i at følge de seje udspringere ved EJM helt tæt.

 

Foto og resultater: Nomi Mortensen. 
Tags: Udspring

 

Se de seneste nyheder

24-08-2019 10:00:00

Det er ikke kun i vandet, at vi finder dansk bidrag ved VM for Juniorer – også på bassinkanten slår Danmark sine folder.

 
23-08-2019 22:00:00

Både Clara Rybak-Andersen og Thea Blomsterberg var i aktion ved fredagens indledende afsnit, der bød på 200m individuel medley

 
22-08-2019 22:00:00

Thea Blomsterberg satte endnu en gang dansk junior rekord – denne gang på 100m brystsvømning.

 
22-08-2019 10:00:00

Konkurrencelivredningens mange alsidige discipliner vil kunne opleves på tæt hold, når det går løs med et tætpakket program på lørdag ved Rødbyhavn Strand.
 

 
20-08-2019 22:00:00

VM for juniorer på langbane indledtes tirsdag med dansk junior rekord til Thea Blomsterberg på 50m brystsvømning.