Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

31
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Danske udspringere i EJM-finale


29-06-2016 17:40:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I dag har de to danske udspring-drenge været i aktion ved de Europæiske Juniormesterskaber, hvor der tilmed var finaleplads til dem begge.


Tre danske udspringere er i disse dage til de Europæiske Juniormesterskaber i udspring i Rijeka, Kroatien, og i dag har de to drenge været i aktion. Der er tale om Andreas Sargent Larsen og Martin Bang Christensen, der begge skulle vise deres værd på 1 meter.

 

Begge drenge gik i formiddags videre til aftenens finale efter en veloverstået indledende runde. Her kom de begge blandt de tolv bedste, hvilket betød at de kvalificerede sig til aftenens finale. Martin kunne endda placere sig i top 3, da han scorede 408.50 point, mens Andreas scorede 434.50 point og endte på en samlet 9. plads.

 

Desværre kunne de to drenge ikke holde deres ellers så flotte placeringer i finalen, da de begge underpræsterede på afgørende spring. Samtidig hævede konkurrenterne deres niveau i finalen, hvilket betød, at det blev svært for de to danske drenge at blande sig i medaljerne. Dermed sluttede Andreas på en 10. plads med 411.80 point og dermed 55 point fra medaljerne, mens Martin sluttede på en 12. plads med 397 point.

 

Landstræner Claus Friislund udtaler følgende om drengenes præstationer:

 

- Konkurrencen ved et EJM er tæt, så det kan gå alle veje. Det er svært at forklare helt, hvad der sker. Når et spring ikke helt lykkes, kan det være svært at komme tilbage. Vi ser frem til 3 meter konkurrencen, hvor de igen skal arbejde hårdt for at springe sig i finalen. 

 

I morgen er der igen dansk deltagelse ved EJM, når Laura Valore springer 1 meter klokken 9.30.

Vi følger de danske resultater her på siden, men husk at smutte forbi len.eu, hvis du er interesseret i at følge de seje udspringere ved EJM helt tæt.

 

Foto og resultater: Nomi Mortensen. 
Tags: Udspring

 

Se de seneste nyheder

24-01-2020 12:19:00

I en pressemeddelelse fremgår det, at klubben har styrket både sin svømmeskole med en svømmefaglig chef og talentudviklingen med tilknytning af Caroline Lindborg, som kommer til klubben med stor passion og viden om svømning.

 
22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC.