Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Dansk svømmechef er vred efter frifindelse af Efimova


13-07-2016 15:00:00:
Af: Anna Birkbak

Efter FINA's beslutning om at hæve Yulia Efimovas dopingkarantæne - og dermed lade hende deltage i OL - har Lars Green Bach udtalt sig til medierne.


Tirsdag i denne uge valgte FINa at droppe anklagerne mod russiske Yulia Efimova, der er blevet taget for doping tidligere i år - og for anden gang i karrieren.

 

- Det er en utrolig ærgerlig konklusion på forløbet. Tilliden til, at hun som tidligere dopingdømt er uskyldig, ligger for mit vedkommende på et meget lavt sted, og jeg synes, det er drønærgerligt for svømmesporten, siger udtaler Lars Green Bach til TV 2 Sport.

 

Grunden til doping-karantænens ophævelse skyldes angiveligt, at prøverne kun viste meget lave tal efter stoffet meldonium, som andre atleter - heriblandt tennisstjernen Maria Sharapova - også er blevet taget for.

 

- Der er grænseværdier for, hvor hurtigt stoffet skal være ude af kroppen, og der må være så lille en mængde i hendes prøve, at det ikke endegyldigt kan bevise, at hun har indtaget stoffet efter den 1. januar, hvor stoffet blev forbudt, siger Michael Ask, direktør i Anti Doping Danmark, til Berlingske.

 

Du kan læse historien på TV 2 Sport og på Berlingske.

 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.