Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Emilie Beckmann snupper guldet på 100 fly


23-07-2016 20:05:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Der er fart på ved Portugal Open, hvor Vikings-svømmeren Emilie Beckmann for anden gang kunne stille sig øverst på podiet.


Tredjedagen ved Portugal Open, hvor seks Vikings er med for at slutte sæsonen af, bød endnu engang på masser af god dansk svømning. Under aftenens finaler blev der blandt andet svømmet en guldmedalje hjem.

 

Den stod Emilie Beckmann (Tune IF/GTI/NTC) for, da hun kun 20/100 af et sekund fra sin PR på 100 butterfly hentede førstepladsen. Tiden lød på 59.27 og med over et sekund ned til andenpladsen, sikrede Emilie sig dermed endnu engang pladsen øverst på podiet. Ved formiddagens indledende heats lagde hun de to banelængder bag sig i tiden 59.93.

 

Tillykke til Emilie med medaljen!

 

Det var også lige ved og næsten for Kristina Thomsen (Gladsaxe Svømmeklub), da hun skulle i vandet til 50 fri senere på aftenen. Her var Gladsaxe-svømmeren kun 2/100 af et sekund fra førstepladsen, da hun svømmede tiden 26.16 og dermed endte på en andenplads. Kristina havde ellers kvalificeret sig til finalen med den bedste tid 26.37, men måtte desværre se sig slået af portugiseren Ana Pinho Rodrigues.

 

Også Kevin Witt Christensen (Farum Svømmeklub) stillede til start på 50 fri. Her havde han svømmet sig videre fra formiddagens indledende heats som delt 6'er med tiden 23.74. Tiden var tilmed ny PR, der tidligere har lydt på 23.59 og ikke er ældre end fra Danish Open i april måned. 

I finalen formåede Kevin at holde placeringen, da det blev til en samlet 6. plads for Farum-svømmeren med tiden 23.59 - altså en tangering af hans gamle rekord.

 

Både Marcus Krøyer Svendsen og Sebastian Ovesen, begge fra KVIK Kastrup, stillede op ved formiddagens indledende heats i 400 fri. For Marcus Krøyer Svendsen blev det til en samlet 1. plads med tiden 3:59.20, men han stillede dog ikke til start ved finalen. For Sebastians vedkommende virkede det til, at noget af gårsdagens sygdom stadig sad i kroppen, da han svømmede tiden 4:33.67. 

 

Også Maja Nielsen (Svømmeklubben Triton Ballerup) var i vandet i dag til 100 ryg, hvor hun kvalificerede sig til B-finalen med tiden 1:07.52. I finalen svømmede hun tiden 1:10.43.

 

I morgen er det sidste stævnedag ved dette års Portugal Open. Her er der stor dansk deltagelse i 100 fri, hvor Emilie Beckmann, Kristina Thomsen, Kevin Witt Christensen, Sebastian Ovesen og Marcus Krøyer Svendsen alle stiller til start. Derudover skal Maja Nielsen ud og give den gas i 200 medley. Vi kan dermed slutte årets sidste Vkings-stævne af med alle seks svømmere i aktion.

 

Du kan følge resultaterne og startlisterne her.

 

Emilie Beckmann øverst på podiet. Foto: Dean Boles.

 

Emilie Beckmann med medaljen om halsen fotograferes sammen med Kevin Witt Christensen.
Foto: Dean Boles.
Tags: Vikings

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.