Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


OL.dk: Viktor Bromer ny frontmand for danske herresvømmere


08-08-2016 21:30:00:
Af: Anna Birkbak

I et interview til DIF og Team Danmark fortæller Aalborg-svømmeren lidt om sin position i dansk svømning - som en stærk herresvømmer blandt mange kvinder.


I 2014 blev Viktor Bromer (Aalborg Svømmeklub) europamester på 200 butterfly. Det resultat var det stærkeste i dansk herresvømning i mange år.

 

Heroverfor har de danske svømmekvinder skovlet medaljer ind i flere år.

 

Selv tror Viktor Bromer dog ikke, at det har nogen bestemt betydning, at vægten mellem kvinder og mænd i dansk svømning har nogen betydning. Han håber derimod, at han kan lede en ny generation af danske herresvømmere i verdenseliten i de kommende år.

 

Det fortæller den stærke Aalborg-svømmer i et interview til OL.dk.

 

- Jeg tror, at det er tilfældigt, at talentmassen har ligget hos kvinder i den årrække. Før dem har vi haft en masse dygtige herresvømmere, og nu er jeg så den næste i rækken. Jeg håber på, at jeg kan trække flere med op af både jævnaldrende og yngre herresvømmere, så vi kan få en stærk generation, fortæller Viktor i interviewet.

 

Du kan læse hele interviewt på OL.dk

 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.