Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


SVØM Aktives Æresbevis til to atleter indenfor havlivredning


30-08-2016 19:00:00:
Af: Nora Thomsen

Nu kan aktive i andre af unionens discipliner end svømning gøre sig fortjent til Aktives Æresbevis.


Hidtil har SVØM Aktives Æresbevis været en hæder udelukkende til atleter indenfor den klassiske bassin-svømning. Men dette har Dansk Svømmeunions bestyrelse besluttet at ændre ved. Derfor kan atleter indenfor disciplinerne udspring, synkro, vandpolo, åbent vand og hav- samt bassinlivredning nu også opnå denne hæder, hvis resultaterne vel at mærke er til det. For kravene er hårde. De er beskrevet på Dansk Svømmeunions hjemmeside – gå direkte til siden her.

Med de ændrede betingelser for SVØM Aktives Æresbevis er der to atleter indenfor Havlivredning, som allerede har gjort sig fortjent til hædren.

Det er Katrine Zinck Leth-Espensen og Line Præst Lauridsen for opnået EM guld i disciplinen Board rescue i 2013. Dertil har Katrine også opnået EM-guld i 2015 i disciplinen Board race.

De to atleter modtog SVØM Aktives Æresbevis i forbindelse med afholdelse af DM i Havlivredning ved Hornbæk Strand lørdag den 20. august. Det var direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, der stod for overrækkelsen.


Katrine Zinck Leth-Espensen (til venstre) og Line Præst Lauridsen ved Hornbæk Strand
med smukke glasvaser netop overrakt af direktør Pia Holmen.

Dermed er listen over modtagere af SVØM Aktives Æresbevis nu oppe på i alt 24 atleter, hvor Katrine og Line er de første ikke-bassinsvømmere til at modtage prisen.


Tillykke til Katrine Zinck Leth-Espensen og Line Præst Lauridsen med hædren.

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.