Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Pernille Blumes medicinoplysninger hacket


15-09-2016 10:00:00:
Af: Anna Birkbak

DR skriver i dag, at en russisk hackergruppe har hacket og offentliggjort over 25 atleters medicinske oplysninger, heriblandt danske Pernille Blumes.


Pernille Blume (Gladsaxe Svømmeklub/NTC) er sammen med 24 andre internationale atleter blevet udsat for et hackerangreb.

 

Det skriver DR.

 

Angiveligt har en russisk hackergruppe hacket følsomme og dybt personlige oplysninger på både amerikanske, britiske og tyske atleter fra OL og siden lækket oplysningerne på nettet. Det drejer sig blandt andet om informationer om medicin samt de tilladelser, atleterne har til at bruge de forskellige præparater. Fokus er specielt på, at atleterne er testet positive for de forskellige midler, men at der samtidig også foreligger tilladelser på medicinen.

 

Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige Nora Thomsen udtaler til DR:

 

- Det er naturligt, at hun har det i kroppen, fordi det er et præparat, hun tager, og som hun har lov til at tage. Der er ingen problemer i det overhovedet.

 

Dansk Svømmeunion vil nu undersøge, hvordan oplysningerne er lækket.

 

Læs hele historien på DR

 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.