Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Pia Holmen: "Awardshowet skal være med til at begejstre SvømmeDanmark"


17-09-2016 12:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Til næste år afholdes der endnu engang et awardshow til ære for dansk Svømmesport, og Dansk Svømmeunions direktør, Pia Holmen, ser frem til eventen, der er tilbage for andet år i træk.


I april måned dannede Cirkusbygningen i København rammen om et brag af en gallafest, da hele SvømmeDanmark for første gang nogensinde var indbudt til Dansk Svømme Award for at hylde svømmere, trænere og frivillige, og til næste år sker det igen. Succesen bliver nemlig gentaget onsdag den 1. februar.

 

Allerede nu er forberedelserne i fuld gang, hvor også billetsalget blandt andet er åbnet. I den forbindelse har SvømmeSport fået fat i direktør fra Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, til en lille snak om, hvad de i unionen forventer sig af endnu et awardshow, og hvorfor de vælger at afholde endnu et show. Læs med herunder.

 

Pia Holmen, hvorfor vælger I at afholde et awardshow igen til næste år?

- Det gik så fint sidst, og alle var så begejstrede. Så vi besluttede ret hurtigt, at vi vil gøre det igen. Målet er, at det skal være en årligt tilbagevendende event.

 

- Hvad synes du, fungerede ved sidste awardshow, og hvad ønsker I at tage med jer derfra?

Det var fint at have et samarbejde med Dansk Svømmetræner Sammenslutning. og vi fortsætter samarbejdet med dem. Jeg synes også, at de priskategorier, vi havde, fungerede rigtig godt. Og der bliver meget få ændringer i selve priserne. 

 

- Hvilke ting kan I gøre bedre end sidst? Er der særlige områder, I har fokus på denne gang?

Selvfølgelig er der nogle ting, som skal være bedre. Men det er primært i den praktiske ende. Der skal være bedre styr på, hvem der er værter for de enkelte borde, så vi er helt sikre på, at der er nogen til at tage imod vores gæster. Denne gang bliver OL et tema, og vi vil selvfølgelig glæde os til at præsentere OL-holdet fra Rio.

 

- Vil awardshowet ligne det, vi så sidst, eller vil der være lavet om på visse ting?

Det vil ligne det sidste år, men selvfølgelig vil det være et andet show, hvad angår underholdningsdelen. Og så vil der være fokus på, at vi også får nogle fra svømmemiljøerne til at være med på scenen til uddeling af priserne.

 

- Hvad forventer du af endnu et awardshow? Hvad håber du på til næste år?

Awardshowet skal være med til at begejstre SvømmeDanmark, og så vil vi gerne bruge det til at vise vores anerkendelse af både frivillige, trænere og svømmere. Vi skal være meget bedre til at rose hinanden i dansk svømning. Og det er awardshowet et underholdende middel til. Jeg håber, at klubberne vil bakke op om awardshowet. 

 

- Hvordan er et awardshow som dette med til at sætte fokus på Svømmesporten i Danmark?

Vi har i alt for mange år ikke været gode til at fremhæve alle de gode resultater ved Svømmesporten. Vi er så beskedne, men vi skal lære, at vi godt kan ranke ryggen og glæde os over mange gode resultater, slutter Pia Holmen af.

 

Husk, at det, som nævnt, allerede nu er muligt at købe billet til gallashowet!
Læs den tidligere nyhed herom på SvømmeSport, hvor du kan finde link til billetsalget. 

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.