Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Juniorlandsholdet til Swedish Swim Games


06-10-2016 10:45:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I weekenden tager 17 juniorlandsholdssvømmere af sted mod Swedish Swim Games for at skyde sæsonen i gang sammen. 


Weekenden den 8. og 9. oktober byder på årets første juniorholdsaktivitet for 17 juniorer. De drager nemlig alle mod Swedish Swim Games for at få sparket sæsonen ordentligt i gang. 

 

I den forbindelse har SvømmeSport fået fat i talentansvarlig Thomas Stub, der blandt andre følger juniorerne i weekenden, og han fortæller følgende om stævnet:

 

Swedish Swim Games er sæsonens første aktivitet for juniorlandsholdet og har karakter af international konkurrencetræning. Svømmerne møder naturligvis ikke op i formtoppet eller udhvilet tilstand, da denne træningsperiodes hovedmål for denne gruppe svømmere ligger i november og december. Jeg forventer dog, at alle leverer en koncentreret og 100% indsats i alle løb ved Swedish Swim Games, men jeg er naturligvis klar over, at 100% indsats på nuværende tidspunkt ikke nødvendigvis giver sig udslag i nye bedste tider, udtaler han og fortæller videre om forventningerne til stævnet:

 

- Juniorlandsholdet skal arbejde med løbsstrategi og evaluering i forbindelse med Swedish Swim Games. Målet er at skabe refleksion i forhold til ”Hvilken opgave skal jeg løse?” og ”Hvordan løste jeg min opgave?” og deraf skabe opmærksomhed omkring mulige udviklingsområder. Svømmerne skulle således gerne bringe nogle nye ideer med hjem, som de kan drøfte med deres klubtræner og i fællesskab med denne afgøre, om de nye ideer kan bruges til noget fremadrettet.

 

De 17 svømmere, der deltager ved dette års Swedish Swim Games er:

Amalie Søby (Holsebro SvømmeClub)

Cecilie Wiuff (Herlev Svømning)

Emily Rosemary Gantriis (Helsinge Svømmeklub)

Frederik Dalhøj Paulsen (Sigma Swim Birkerød)

Giano Grillo (Hovedstadens Svømmeklub)

Helena Rosendahl Bach (Holstebro SvømmeClub)

Jessica Yu Mortensen (Lyngby Svømmeklub)

Johan Bragason (Kvik Kastrup)

Karoline Barrett (GTI / Greve Svømmeklub)

Mads Holm (LF-Swim / Nakskov Svømmeklub)

Mathias Zander Rysgaard (Holbæk Svømme Klub/NTC)

Merete Toft Jensen (Holstebro SvømmeClub)

Mikkel-Emil Rosenbom (Lyngby Svømmeklub)

Mikkel Gadgaard (Esbjerg Svømmeklub)

Signe Bro (Lyngby Svømmeklub/NTC)

Tobias Bjerg (AGF Svømning)

Victoria Bierre (Gladsaxe Svøm GSC)

 

Udover juniorlandsholdet deltager yderligere fem svømmere fra NTC ved stævnet, nemlig Daniel Skaaning (STT/VAT-Copenhagen/NTC), Sarah Bro (Holbæk Svømme Klub/NTC), Emilie Beckmann (Tune IF/GTI/NTC), Amalie Mikkelsen (Gladsaxe Svøm GSC/NTC) og Christina Munkholm (Køge Svømmeklub/NTC).

 

Derudover stiller Hovedstadens Svømmeklub også op med nogle af deres egne svømmere. 

 

Vi følger naturligvis stævnet her på siden, men der er også mulighed for at følge resultaterne på Livetiming.dk
Begge dage skydes indledende heats i gang klokken 10, mens finalerne løber af stablen fra klokken 17. Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.