Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


"Jeg tog til Swedish Swim Games for at kickstarte min sæson"


10-10-2016 13:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

NTC-svømmeren Daniel Skaaning var med ved Swedish Swim Games i weekenden, og her fortæller han om, hvordan det var at konkurrere igen for første gang siden OL.


I weekenden deltog 17 juniorer og fem NTC-svømmere ved Swedish Swim Games for at få skudt sæsonen ordentligt i gang og for at se, hvor formen ligger henne på nuværende tidspunkt.

 

En af de NTC-svømmere, der var med ved weekendens stævne, var Daniel Skaaning (STT/VAT-Copenhagen/NTC), der personligt også var med for at skyde sæsonen i gang. Daniel har ikke været ude og konkurrere, siden han i august deltog i OL i Rio, men nu var det så tilbage i bassinet. 

 

Han fortæller selv følgende om stævnet:

 

- Jeg tog til Swedish Swim Games for at kickstarte min sæson og endnu en olympisk cyklus. Det var en hård omgang, men jeg er overordnet set meget tilfreds.

 

Det var meget specielt at stille sig op på skamlen første gang efter OL. For bare to måneder siden var det ikke lige det, som jeg havde troet, at jeg skulle bruge en weekend i oktober på.

 

For nylig besluttede Daniel Skaaning sig nemlig for 100% at gå efter OL i Tokyo i 2020, så endnu en sæson blev skudt i gang, hvor masser af nationale og internationale konkurrencer venter, og denne weekend bød også på flotte præstationer hos Daniel, der selv er positivt overrasket over sit niveau på dette tidspunkt:

 

- Jeg var meget overrasket over, hvad jeg kunne holde til og mine tider. Jeg har kun været tilbage i små tre uger og kun på halv tid. Podiepladser er altid bonus, men det ligger efterhånden dybt i mig, at hver gang jeg stiller mig op på skamlen, går jeg efter at vinde.

 

Daniel svømmede sig i weekenden til i alt fem sølvmedaljer i 50 og 100 butterfly, 50 ryg samt 100 og 200 medley. Derudover hentede han også en bronze på 100 fri.

 

Nu gælder det om at fortsætte den gode stil, da det snart gælder VM på kortbane i december, hvor svømmerne tager mod Canada. 

 

- Swedish Swim Games var et kickstart frem mod VM kortbane til december, hvor jeg forhåbentlig er tilbage i rigtig god form igen. Det ser jeg frem til, og det har jeg savnet, slutter Daniel af.

 

Tak til Daniel for interviewet!

 

Du kan se alle resultaterne fra weekendens Swedish Swim Games på livetiming.dk

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.