Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019
23
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


"Jeg tog til Swedish Swim Games for at kickstarte min sæson"


10-10-2016 13:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

NTC-svømmeren Daniel Skaaning var med ved Swedish Swim Games i weekenden, og her fortæller han om, hvordan det var at konkurrere igen for første gang siden OL.


I weekenden deltog 17 juniorer og fem NTC-svømmere ved Swedish Swim Games for at få skudt sæsonen ordentligt i gang og for at se, hvor formen ligger henne på nuværende tidspunkt.

 

En af de NTC-svømmere, der var med ved weekendens stævne, var Daniel Skaaning (STT/VAT-Copenhagen/NTC), der personligt også var med for at skyde sæsonen i gang. Daniel har ikke været ude og konkurrere, siden han i august deltog i OL i Rio, men nu var det så tilbage i bassinet. 

 

Han fortæller selv følgende om stævnet:

 

- Jeg tog til Swedish Swim Games for at kickstarte min sæson og endnu en olympisk cyklus. Det var en hård omgang, men jeg er overordnet set meget tilfreds.

 

Det var meget specielt at stille sig op på skamlen første gang efter OL. For bare to måneder siden var det ikke lige det, som jeg havde troet, at jeg skulle bruge en weekend i oktober på.

 

For nylig besluttede Daniel Skaaning sig nemlig for 100% at gå efter OL i Tokyo i 2020, så endnu en sæson blev skudt i gang, hvor masser af nationale og internationale konkurrencer venter, og denne weekend bød også på flotte præstationer hos Daniel, der selv er positivt overrasket over sit niveau på dette tidspunkt:

 

- Jeg var meget overrasket over, hvad jeg kunne holde til og mine tider. Jeg har kun været tilbage i små tre uger og kun på halv tid. Podiepladser er altid bonus, men det ligger efterhånden dybt i mig, at hver gang jeg stiller mig op på skamlen, går jeg efter at vinde.

 

Daniel svømmede sig i weekenden til i alt fem sølvmedaljer i 50 og 100 butterfly, 50 ryg samt 100 og 200 medley. Derudover hentede han også en bronze på 100 fri.

 

Nu gælder det om at fortsætte den gode stil, da det snart gælder VM på kortbane i december, hvor svømmerne tager mod Canada. 

 

- Swedish Swim Games var et kickstart frem mod VM kortbane til december, hvor jeg forhåbentlig er tilbage i rigtig god form igen. Det ser jeg frem til, og det har jeg savnet, slutter Daniel af.

 

Tak til Daniel for interviewet!

 

Du kan se alle resultaterne fra weekendens Swedish Swim Games på livetiming.dk

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.