Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg forventer en god og koncentreret træningslejr”


14-10-2016 20:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Udspringerne Andreas Sargent Larsen og Martin Bang Christensen tager i morgen på træningslejr til Plymouth. Her fortæller Andreas om forventningerne dertil og fokus på turen.


Om seks uger løber Junior VM i udspring af stablen i Kazan, Rusland, nemlig fra den 29. november til den 4. december, og i den forbindelse tager de to danske udspringere Andreas Sargent Larsen og Martin Bang Christensen sammen med landstræner Claus Friislund i morgen til Plymouth, England for at træne op til netop dette.

 

SvømmeSport har fået sig en lille snak med Andreas om, hvilke forventninger han har til træningslejren, der løber fra den 15. til den 23. oktober, og hvad han skal fokusere på i Plymouth.

 

- Mit fokus lige nu er VM i Rusland. Jeg forventer en god og koncentreret træningslejr med mulighed for 10 m. syncro-træning og intens styrketræning for at gøre os klar til VM, fortæller han og fortsætter:

 

- Jeg ser allermest frem til at skulle træne i gode faciliteter med gode trænere, så jeg kan udvikle mig.

 

I Plymouth er de netop kendt for deres fantastiske træningsfaciliteter og trænere, når det kommer til udspring, og en stjerne som udspringeren Tom Daley træner også her under Andy Banks, som også de danske drenge får fornøjelsen af at blive trænet af.

 

Og med et VM lige om hjørnet, er der masser af ting, der skal finpudses og trænes op på for de to drenge:

 

- Mit fokus på turen bliver at gøre min springserie klar til VM og få styr på de små ting, som jeg mangler. Jeg skal finpudse det hele, fortæller Andreas.

 

Drengene skal opholde sig i Plymouth i ti dage, hvor seks af dem bliver træningsdage, mens der samtidig også bliver tid til lidt fritid og fornøjelse. Andreas fortæller følgende om, hvordan en typisk dag på træningslejren kommer til at se ud:

 

- Vi starter dagen ud med morgenmad klokken 7:30, og så går vi over i svømmehallen og træner klokken 8:00. Så er vi cirka færdige klokken 10:30, hvor vi så tager hjem igen og hviler 1 time. Cirka klokken 12:30 går vi ned og spiser noget mad på en restaurant, og så er der træning igen fra 14:30 - 17:00.

 

- Vi har også en masse afslapningstid, hvor vi skal ind til byen og få kigget os omkring. 

 

Og selvom de to drenge ikke træner sammen til hverdag, ser Andreas frem til turen med Martin, og det er da heller ikke første gang, at de skal af sted sammen.

 

- Martin og jeg var også af sted for cirka seks måneder siden, og det var helt okay. Vi har det rigtig godt sammen, og vi synes, at det er hyggeligt, når vi er på egen hånd og selv skal planlægge tingene.

 

Tak til Andreas for interviewet!

 

Her på SvømmeSport håber vi på at få et par updates fra drengene i løbet af turen, så husk at holde dig opdateret her på siden! 

 

Andreas Sargent Larsen og Martin Bang Christensen. 




Tags: Udspring

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.