Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: OL-medaljevindere får tænkepause frem til nytår


20-10-2016 12:05:00:
Af: Johanne Tolstrup

Medaljevinderne Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottensen får frem til nytår til at overveje deres fremtid og til at gøre sig tanker omkring OL i 2020. Det skriver BT. 


Ifølge BT har Dansk Svømmeunion givet OL-atleterne Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC) og Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) frem til nytår til at beslutte, hvorvidt de ønsker at være en del af satsningen frem mod OL i 2020 med kommende NTC-cheftræner Martin Truijens og landstræner Dean Boles i spidsen. 

 

Ifølge BT skal atleterne henover efteråret gøre op med sig selv, om de fremover vil være tilknyttet NTC med det fulde fokus og engagement, som forventes af dem i træningsmiljøet i Bellahøj.


Begge svømmere har, ligesom Lotte Friis (Gentofte Svømmeklub), ikke lagt skjul på, at slutningen af deres svømmekarriere nærmer sig og efter et veloverstået OL, er det nu blevet tid til refleksion, skriver BT. 

 

Læs hele artiklen på B.T.

 

 

Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC) får frem til nytår til at overveje sin svømmemæssige karriere.

Foto: Patrick Kraemer

 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.