Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Dansk Svømme Award 2017 bliver en forrygende aften”


05-11-2016 14:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Dansk Svømmeunions nye projektmedarbejder, Anna Katrine Sand, er i fuld gang med forberedelserne til Dansk Svømme Award 2017 og fortæller her, hvad vi kan glæde os til!


Onsdag den 1. februar 2017 bliver der endnu en gang afholdt et brag af en fest, når Cirkusbygningen i København danner rammen for Dansk Svømme Award 2017. Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Dansk Svømmetræner Sammenslutning stablet eventen på benene for andet år i træk, hvor det her gælder om at hylde alle omkring dansk svømmesport i form af svømmere, trænere, frivillige, officials og mange flere.

 

I den forbindelse har Dansk Svømmeunion ansat Anna Katrine Sand som ny projektmedarbejder, og hun er allerede kommet godt i gang med sit nye arbejde frem mod awardshowet. Hun fortæller følgende om den første tid på kontoret:

 

- Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af Dansk Svømmeunion, som er en arbejdsplads med dygtige kollegaer, der har let til smil og latter. Jeg har også allerede været i dialog med René Thomsen, formand for Dansk Svømmetræner Sammenslutning, som glæder sig til at arbejde med Dansk Svømme Award 2017, fortæller Anna og fortsætter om det vigtigste fokus på projektet lige nu:

 

- Det vigtigste i arbejdet med Dansk Svømme Award 2017 er at få indstillinger af kandidater til vores priser i hus. Derfor har jeg i de første par uger på projektet arbejdet med at planlægge indstillinger og nomineringer. Hele SvømmeDanmark har allerede nu muligheden for at indstille til priserne Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen.

 

Og Anna mener, at der i den grad er noget at glæde sig til, når hele SvømmeDanmark samles i Cirkusbygningen den 1. februar næste år.

 

- Dansk Svømme Award 2017 bliver en forrygende aften, og planlægningen afspejler, at vi rigtig gerne vil have hele SvømmeDanmarks bidrag i form af indstilling af kandidater til priserne. Vi har afholdt de første møder med Copenhagen Event Company, og de forventer, at aftenen bliver mindst lige så magisk som sidste år.

 

- De danske svømmeklubber, frivillige, trænere og atleter skal være i centrum for Dansk Svømme Award 2017. Det er deres aften, og det er til ære for det store arbejde, der er blevet lagt både i bassinet og på kanten i 2016. Jeg skal sætte vores nominerede og ikke mindst de store præstationer fra OL og EM i scene på aftenen, fortsætter Anna.

 

Og med lidt under tre måneder til begivenheden har Anna nok at se til. Mest af alt fremhæver hun det vigtige i, at vi husker at hylde alle, der er med til at gøre dansk svømning til noget helt særligt.

 

- Det bedste ved at arbejde på Dansk Svømme Award 2017 er, at det handler om at hædre de folk, der arbejder for, at svømning er en bred folkelig idræt og samtidig kan begå sig på verdensklasseniveau til de store internationale stævner. Vi skal skabe en fest, der kan gøre os stolte og sætte vores egen indsats i et større perspektiv.

 

- I den kommende tid skal jeg sikre, at Dansk Svømmeunion og Dansk Svømmetræner Sammenslutning får nogle spændende indstillinger. Vi vil gerne have, at indstillingerne fortæller inspirerende historier fra hverdagen i klubberne landet over.

 

- I kan glæde jer til et show, der vil stå i de Olympiske Leges tegn, hvor I vil komme til at mærke stemningen fra Rio 2016, slutter Anna af.

 

Mange tak til Anna for interviewet.

 

Husk, at du allerede nu kan købe billet til gallamiddagen, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på de nominerede, prismodtagerne og den gode underholdning, når det hele går løs i Cirkusbygningen den 1. februar 2017. Så skynd dig ind på Ticketmaster.dk og få fat i en billet til hele Danmarks svømmefest!

 

Du kan også smutte forbi svoem.org’s side Dansk Svømme Award 2017 eller tjekke Facebook-siden ud her!

 

Dansk Svømmeunions nye projektmedarbejder, Anna Katrine Sand. 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.