Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


DIF: Pernille Blume er nomineret til Årets Sportsnavn 2016


07-11-2016 10:45:00:
Af: Johanne Tolstrup

Når DIF og Jyllands-Posten skal finde Årets Sportsnavn 2016, så er Pernille Blume blandt de tre kandidater. Læs hele pressemeddelelsen fra DIF her!


Den 7. januar 2017 finder Sport 2016-showet i Herning sted, og her skal det kåres, hvem der løber med den måske fornemmeste idrætspris i Danmark; Årets Sportsnavn og de 75.000 kroner, som følger med prisen.

 

De nominerede til Årets Sportsnavn er Sara Slott Pedersen, Herrehåndboldlandsholdet og Pernille Blume og fra DIF’s side lægges der ikke skjul på, at dettes års felt er utrolig hårdt. Morten Mølholm, som er administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund, fortæller, at han ikke kan mindes, at det nogensinde har været så svært at vælge kandidater til prisen eftersom 2016 bød på rekordmange medaljer ved OL samt et hav af både VM- og EM-medaljer.  

 

Pernille Blume er nomineret til Årets Sportsnavn på baggrund af sin OL-guld- og bronzemedalje i hhv. 50 meter fri og 4x100 medley i Rio. Ansvaret for den endelige kåring er blevet lagt i hænderne på en priskomité, som består af kulturminister Bertel Haarder (V), DIF-formand Niels Nygaard, DIF-direktør Morten Mølholm, Team Danmark-formand Frank Jensen, Team Danmark-direktør Lone Hansen, samt chefredaktør Jacob Nybroe og sportsredaktør Troels Henriksen fra Jyllands-Posten, og det bliver spændende at se, hvad de kommer frem til.

 

Du kan læse hele pressemeddelelsen her.

 

SvømmeSport ønsker Pernille Blume stort tillykke med den flotte nominering og følger spændt med den 7. januar 2017.

 

Pernille Blume vinder guld i 50 meter fri ved OL.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.