Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

21
Juni
2018
Svømning
Kaunas Grand Prix
Kaunas
29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Dansk svømmetræner med international erfaring klar til jobbet som NTC-træner i Dansk Svømmeunion


10-11-2016 10:22:00:
Af: Nora Thomsen

Mads Bjørn Hansen er klar til at tage fat som NTC-træner fra årsskiftet.


Dansk Svømmeunion har netop indgået aftale med danske Mads Bjørn Hansen om stillingen som træner ved det nationale træningscenter/NTC i Bellahøj Svømmestadion. Sammen med NTC-cheftræner, hollandske Martin Truijens, er Mads klar til at føre stafetten videre og bidrage til et innovativt verdensklasseprogram på det nationale træningscenter.

Mads Bjørn Hansen vender efter fem år i Canada hjem til Danmark som nyuddannet kandidat i idræt med speciale i biomekanik og fra en trænerstilling i et internationalt program ved University of Calgary.


Mads Bjørn Hansen er klar til jobbet som NTC-træner på Bellahøj fra 1. januar 2017.

Med ansættelsen er trænerteamet i Dansk Svømmeunions sportsafdeling fuldtalligt. Mads kommer til at indgå i et tæt samarbejde med NTC-cheftræner Martin Truijens, landstræner Dean Boles og talentansvarlig Thomas Stub om de nationale sportslige målsætninger for svømmesporten i Danmark. Hertil kommer han også til at arbejde med implementeringen af den nye sportslige strategi og handleplan ”Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner”.

I Dansk Svømmeunion er der glæde over, at det efter en ansættelsesproces med mange velkvalificerede kandidater, er lykkedes at indgå en aftale med Mads Bjørn Hansen.
 

- Med Mads Bjørn Hansen får vi en faglig stærk profil. Med sin trænerbaggrund fra både danske og internationale miljøer, viden om biomekanik samt erfaring i at koordinere svømmetræning med atleternes civile uddannelse, kan Mads Bjørn Hansen være med til at videreudvikle vores set-up på det nationale træningscenter, udtaler Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach og fortsætter:

 
- Vi får med det nye NTC-trænerteam bestående af Mads Bjørn Hansen og cheftræner Martin Truijens et godt afsæt frem mod vores nye fælles ambitioner. Og sidst – men ikke mindst – giver vi nuværende og kommende NTC-svømmere et solidt fundament for, at de kan forfølge deres internationale ambitioner.   

Mads Bjørn Hansen siger selv om sit kommende job som træner på NTC i København:

- Jeg har altid været fascineret af den proces danske svømmere og trænere går igennem, når de gang på gang opnår verdensklasse-resultater og imponerer langt ud over Danmarks grænser. Jeg glæder mig til at være en del af den proces og til at bidrage med nye vinkler og input fra svømning i Nordamerika. På NTC er der i øjeblikket et virkelig stærkt miljø at bygge videre på, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med en international trænerprofil som Martin Truijens.


Mads flytter hjem til Danmark i løbet af december måned og begynder officielt i Dansk Svømmeunion 1. januar 2017.
 

For yderligere information kan sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, kontaktes på mobil: 29 20 61 60 og på e-mail: lgb@svoem.dkSe de seneste nyheder

17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.

 
07-06-2018 20:16:00

Fem danske NTC-svømmere deltager den næste håndfuld dage ved Mare Nostrum, hvor de krydser klinger med verdenseliten.

 
06-06-2018 20:43:00

Den 1. august 2018 starter Thomas Lund som cheftræner i VG17, der er startfælleskabet mellem Glostrup Svømmeklub og Svømmeklubben Vest Brøndby.