Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg ser frem til rigtig meget hurtig svømning på Svømmestadion Danmark”


16-11-2016 19:50:00:
Af: Johanne Tolstrup

I morgen går det løs ved dette års DM Senior og elitetræneren i Esbjerg Svømmeklub, Örn Arnarson, ser frem til fire dage med hurtig svømning og til et DM i flotte rammer.


De bedste seniorsvømmere i Danmark mødes fra i morgen, torsdag, i Svømmestadion Danmark i Esbjerg for at kæmpe om eftertragtede podieplaceringer og kvalifikationer til de Nordiske Mesterskaber i Kolding i december.

 

Blandt deltagerne ved dette års danske seniormesterskaber vil der være en hel del svømmere fra Esbjerg Svømmeklub og i den forbindelse har SvømmeSport fanget elitetræneren i netop Esbjerg Svømmeklub, Örn Arnarson, til et lille interview om forberedelser og forventninger til DM Senior:  

 

- Forventningerne til DM er at vore svømmere bliver ved med at udvikle sig og blive bedre til de små detaljer som starter, vendinger og indslag, fortæller Örn.

 

- Jeg forventer, at svømmerne viser frem i deres løb og måske er der et par stykker, som når at kvalificere sig til de Nordiske Mesterskaber i Kolding. Efter et rigtig godt DM Junior, så glæder vi os også meget til at svømme på hjemmebane med vore seniorer, fortsætter Örn.

 

For svømmerne i Esbjerg har efteråret budt på en masse benhård og målrettet træning og de manges timers arbejde i vandet, skulle meget gerne give pote ved denne uges DM:

 

- Vi har trænet meget hårdt og forsøgt at holde teknik under pres, så jeg glæder mig til at se, om ikke vi kan få den del af løbende til lykkes, fortæller Örn.

 

Når startskuddet i morgen lyder ved det første løb til DM i Svømmestadion Danmark, så er det med høje forventninger til både rammerne for DM og til svømmernes præstationer:

 

 - Jeg ser frem til rigtig meget hurtig svømning på Svømmestadion Danmark og nogen af de nye tiltag Esbjerg Svømmeklub prøver for at gøre DM til en stor svømmefest, hvor svømmerne kan få de optimale rammer til at præstere på højeste niveau, afslutter Örn.

 

Mange tak til Örn for interviewet!

 

Du kan følge alle stævnets afsnit direkte her samt finde alt yderligere information om mesterskabet, kravtider til NM og programmet for DM i SvømmeSports optaktshistorie her.

 

 

Örn Arnarson, elitetræner i Esbjerg Svømmeklub.

Foto: Privat. 
Tags: DMK2016

Se de seneste nyheder

24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub