Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
September
2020
27
September
2020
27
September
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Esbjerg Svømmeklub sætter en ny høj standard for vores seniormesterskaber


21-11-2016 20:10:00:
Af: Johanne Tolstrup

DM 2016 er veloverstået og dette års konkurrence bød på mange positive tiltag fra Esbjerg Svømmeklubs side. Læs med her, hvor Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach evaluerer på mesterskabet. 


Fire intense konkurrencedage ved DM i Svømmestadion Danmark I Esbjerg er nu veloverstået og alt tyder på, at dette års mesterskab har været et af de mest velorganiserede, velafviklede og ikke mindst festlige mesterskaber nogensinde. Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach var til stede under hele DM og han fortæller følgende om konkurrencen:

 

- Efter fire intense mesterskabsdage på Svømmestadion Danmark er det værd at ønske Esbjerg Svømmeklub et stort tillykke med et særdeles velafviklet mesterskab.En kyndig stab med stævneleder Mike Glargaard og stævnesekretær Lasse K. Hansen i spidsen har sat en ny høj standard for hele arrangementet, med blandt andet podium, lysshow, musik og røgkanon. I det hele taget blev der skabt en utrolig festlig ramme omkring mesterskabet, hvor fejring af mesterskabet og dets vindere var i centrum, fortæller Lars.

 

-Samtidige blev der fra stævneledelsen, stævnekoordinator Peter Møller Nielsen, og de deltagende officials - under kvalificeret ledelse af overdommerne Jens Jensen og Jens Strandberg - skabt en venlig og imødekommende atmosfære. På den måde gled stævneafviklingen afsted i en god og positiv sportslig ånd, og opståede problemer blev løst undervejs på bedst mulig vis, uddyber Lars.

 

Lars Green Bach fortæller endvidere, at det ikke blot er ledelsen, der er tilfreds med Esbjerg Svømmeklubs afvikling af DM 2016. Også svømmere fra forskellige klubber har tilkendegivet deres tilfredshed overfor sportschefen:

 

-Flere svømmere har uafhængigt af hinanden fortalt mig, at deres oplevelse er, at det er det bedst arrangerede mesterskab, de indtil nu har været til. I sidste ende er det jo svømmerne, mesterskabet er til for. Så det er naturligvis meget glædeligt, at vi nu er nået så langt med vores danske seniormesterskaber, fortæller Lars.

 

I fremtiden håber Lars Green Bach, at vi kommer til at se mere til den ’nye’ måde at afholde mesterskaber på og at resten af SvømmeDanmark vil følge i Esbjerg Svømmeklubs fodspor:

 

- Jeg håber, at de kommende arrangører af vores seniormesterskaber vil følge eksemplet fra Esbjerg. Overlæggeren er hævet, og netop ved seniormesterskaber er det vigtigt at vi lægger os i selen, for at skabe en mere ambitiøs ramme for fejring af mesterskaberne end på årgangs- og juniorniveau. Det fortjener vores seniorsvømmere, afslutter Lars.

 

Mange tak til Lars for evalueringen!

 

Dette års DM 2016 løb altså af stablen med et brag og der blev skabt en kæmpe svømmefest i Svømmestadion Danmark i Esbjerg, som formåede at stable nogle flotte rammer på benene for de bedste danske seniorsvømmere. Du kan finde alle resultaterne fra mesterskaberne her.

 

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: DMK2016

Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.