Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Indstil din kandidat til Årets Ildsjæl 2017


28-11-2016 08:55:00:
Af: Johanne Tolstrup

Ved Dansk Svømme Award i februar næste år skal Årets Ildsjæl 2017 kåres. Deadline for indstilling er mandag den 5. december. Bemærk ændring i deadline fra 1. til 5. december.


Årets ildsjæl er en person, som gør et helt specielt stykke arbejde for sin klub og hvis engagement skiller sig ud fra mængden. Det frivillige arbejde i Danmark fortjener anderkendelse og det har stor betydning for en klub at have en ildsjæl, som skiller sig særligt ud. Om den fine pris kan følgende findes på www.svoem.org:

 

Det frivillige arbejde udgør en af grundstenene i Dansk Svømmeunions foreningsliv. De frivillige yder en stor indsats både i de klubber de er tilknyttet, hvor de medvirker til at skabe forpligtende fællesskaber, men også ved større arrangementer, hvor der er behov for ekstra ressourcer til at løfte de mange logistiske udfordringer.

 

Det frivillige arbejde og de frivilliges virke er under konstant udvikling og forandring. Behov hos frivillige – samt hos modtagere og brugere af de frivillige ydelser – ændres løbende, og denne udvikling stiller krav til såvel de frivillige aktører som til klubber og Dansk Svømmeunion.

 

Prisen ”Årets Ildsjæl” uddeles til en person, som har markeret sig ved at yde en særlig frivillig indsats til gavn for dansk svømning. Det kan for eksempel være:

 

  • Personen har ydet en særlig indsats i det daglige og/eller i forbindelse med større arrangementer til gavn for klub eller andre
  • Personen har udmærket sig ved at komme med innovative tiltag på klub-, regions- eller landsplan
  • Personen har skaffet flere medlemmer til klubben
  • Personen har etableret samarbejde med andre klubber til gavn for dansk svømning lokalt, regionalt eller landsdækkende
  • Personen har på anden vis ydet en særlig indsats over en årrække til gavn for miljøet i en af dansk svømmeunions discipliner.

 

Du kan indstille lige netop den person, som du mener, fortjener prisen som Årets Ildsjæl ved at sende en mail til Svoemmeaward@svoem.dk senest mandag den 5. december 2017. Her skal du på 15 linjer forklare, hvorfor lige netop din kandidat fortjener at blive hyldet for sit arbejde ved Dansk Svømme Award 2017.  

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.