Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Indstil din klub til Årets Klub 2017


29-11-2016 14:25:00:
Af: Johanne Tolstrup

Når Dansk Svømme Award 2017 finder sted i februar, skal Årets Klub 2017 kåres. Deadline for indstilling er ændret til mandag den 5. december. 


Årets Klub 2017 skal kåres ved Dansk Svømme Award 2017 og den prestigefyldte pris skal uddeles til en klub, som på den ene eller anden måde har gjort sig specielt bemærket i løbet af året. Om den fine pris kan følgende findes på www.svoem.org:

 

Prisen ”Årets klub” uddeles hvert år til én af Dansk Svømmeunions medlemsklubber. Prisen gives til en klub med et projekt, aktivitet og/eller et initiativ der på inspirerende vis, har været med til at styrke, udvikle eller nytænke klublivet i Dansk Svømmeunion.

 

Prisen uddeles til en klub, der har markeret sig ved ”den gode historie”, og kan inspirere andre klubber. Det kan for eksempel være:

 

  • Klubben har gjort sig bemærket ved særlige projekter, aktiviteter og/eller initiativer der styrker lokalområdet
  • Klubben er involveret i projekter sideløbende med de traditionelle trænings-, stævne- og mesterskabsudbud. Det kan for eksempel være etisk kodeks for dansk konkurrenceidræt og Dansk Svømmeunions adfærdskodeks, fokus på rekruttering og fastholdelse af svømmere, trænere, ledere eller officials, fokus på træningskultur eller lignende projekter/initiativer 
  • Klubben har gennemført ekstraordinære tiltag såsom integrationsprojekter, skolesamarbejde, erhvervssamarbejde, særlige tiltag for svømmeuvante befolkningsgrupper, fri for mobning eller lignende
  • Klubben tilbyder Dansk Svømmeunions uddannelsestilbud til trænere, leder, officials med mere
  • Klubben er bevidst om og arbejder med udvikling af klubbens organisation og struktur i relation til samtiden, herunder, men ikke begrænset til, Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt, livredning/sikkerhed i vand og/eller ”Alle skal lære at svømme”
  • Klubben er med til at skabe et miljø som tiltrækker, udvikler og fastholder forskellige grupper i et sportsligt og socialt miljø (unge, konkurrenceudøvere, masters, seniorer eller lignende)
  • Klubben har en eller flere ledere og trænere, der kan associeres med ovenstående.

 

For at indstille lige netop den klub, som du mener fortjener at blive hyldet ved Dansk Svømme Award 2017, så skal du sende din indstilling til svoemmeaward@svoem.dk, hvor du skal give en beskrivelse af  ”Årets Klub”, hvori motivationen for din indstilling også skal fremgå. Deadline for indstiling er mandag den 5. december 2016.  

Se de seneste nyheder

26-04-2018 09:00:00

Afsløringen fandt sted ved Københavns Kongres & Event Award på Københavns Rådhus onsdag aften.

 
24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder.