Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Uundværlige kræfter på bassinkanten – Officialprisen 2017


30-11-2016 09:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Indstil din kandidat til Officialprisen senest mandag den 5. december 2016. BEMÆRK, at deadline er ændret fra 1. til 5. december.


I dansk svømning er vi afhængige af de dygtige officials, som weekend efter weekend træder til i svømmehallerne således, at vi kan afholde stævner og konkurrencer. Hver enkelt official er vigtig og er med til at danne rammen for den velafholdte konkurrence.

 

Officialprisen uddeles til en official, som har markeret sig ved at yde en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Det kan for eksempel være:

 

  • En official, som har ydet en særlig indsats for en bestemt klub eller Dansk Svømmeunion
  • En official, som har ydet en ekstraordinær indsats ved et arrangement
  • En official, som er med til at skabe værdi for andre officials
  • En official, som viser særligt engagement og besidder højt fagligt niveau
  • En official, som på anden vis har ydet en særlig indsats over en årrække til gavn for miljøet i en af dansk svømmeunions discipliner
     

Det kræver blot 15 linjer, der beskriver din kandidat. Send din indstilling til svoemmeaward@svoem.dk.

 

Sidste års vinder af Officialprisen

Vinderen af Officialprisen ved Dansk Svømme Award 2016 blev Allan Thorup Svenningsen, som gennem en lang årrække har ydet en stor og uundværlig indsats på bassinkanten rundt omkring i de danske svømmehaller.

 

Allan har siden 2007 fungeret som overdommer ved talrige stævner, og han fremhæves som en ægte, dedikeret official, der leverer et solidt og altid helhjertet stykke arbejde, når der er brug for ham.

 

- Jeg er meget overrasket, siger Allan Thorup Svenningsen. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Jeg synes, det er en stor ære at få sådan en pris.

 

Hvem, mener du, har fortjent hæder for sin indsats som official i det seneste år? Send din indstilling senest mandag den 5. december 2016 på svoemmeaward@svoem.dk

 

Hvis du har spørgsmål til priserne eller Dansk svømme Award 2017, er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på aka@svoem.dk.

 

Billetter til Dansk Svømme Award 2017

Dansk Svømme Award bliver afholdt i Cirkusbygningen den 1. februar 2017, og du kan komme med! Køb dine billetter på Ticketmaster.dk

 

En glad Allan Svenningsen takker for modtagelsen af Officialprisen tirsdag aften. Foto: Stanko Lugonja. 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.