Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Fristen for indstilling til Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen er rykket til den 5. december


01-12-2016 16:00:00:
Af: Anna Katrine Sand

Hvor gemmer de historierne sig om det gode klubliv?


Vi har modtaget flere flotte indstillinger til de tre priser, men vi vil rigtig gerne have hele SvømmeDanmark med. Derfor har vi udsat deadline for at indstille kandidater til Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen til mandag d. 5. december 2016 kl. 12.00. Det er særligt indstillinger til prisen Årets Klub, som vi ikke har modtaget så mange indstillinger til. Så I har chancen for at fremhæve, hvorfor jeres klub er helt speciel.

 

Du skal sende indstillingen til svoemmeaward@svoem.dk

 

Det kræver kun 15 linjer at indstille din kandidat

Vi vil gerne have indstillinger, der beskriver, hvorfor klubben, foreningslederen, den frivillige træner eller en official har fortjent at vinde prisen. Du kan eksempelvis skrive om:

 

Hvilke tiltag der har gjort den bestemte svømmeklub er helt særlig at være medlem af.

 

En god oplevelse med den frivillige, der viser hvordan hun/han gør en forskel for sin klub eller svømmesporten generelt.

 

Det er altid godt at komme med konkrete eksempler, der kan vise jeres historie om kandidaten.

 

Indstillingen skal kun være 15 linjer lang, og du må meget gerne sende billeder med, der knytter sig til kandidaten. Husk på hvor stor en anerkendelse det er for frivillige og klubben at blive nomineret til priserne til Dansk Svømme Award 2017. Send din indstilling senest d. 5. december 2016 kl. 23.59 til svoemmeaward@svoem.dk

 

Køb billet til Dansk Svømme Award 2017

Den 1. februar 2017 skal vi fejre hele SvømmeDanmark; både de store stjerne, vores frivillige ildsjæle og de dygtige trænere, der står bag atleterne. Du kan komme med til vores store fest, der helt sikker bliver en fantastisk oplevelse. Dansk Svømme Award 2017 finder sted i Cirkusbygningen i København. Du kan købe dine billetter på Ticketmaster.dk

 

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på aka@svoem.dkeller tlf. 51826375.  Følg med på Facebookog på svoem.org, hvor I kan læse mere alle priserne til Dansk Svømme Award 2017. 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.