Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Historisk landstræner takker af: Det har han opnået for Danmark


09-12-2016 08:55:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Midt i al VMK-pressen sætter TV2 fokus på Nick Juba, der i disse dage er med til sit sidste mesterskab med det danske hold. Læs mere her.


Nick Juba er i gang med sit sidste mesterskab som landstræner for de danske svømmere. Landstræneren ser lyst på fremtiden for dansk svømning.

 

Sådan lyder det på TV2's hjemmeside, der i en nyhed samler op på cheflandstræner Nick Jubas bedrifter med de danske svømmere.

 

Han efterlader de danske svømmere efter det mest succesfulde OL for dansk svømning i 68 år, efter at Pernille Blume vandt guld og den danske holdkap vandt bronze.

 

Nick Juba udtaler følgende til TV2 SPORT:

 

Jeg er meget glad for de resultater, vi har opnået, i den periode jeg har været landstræner. Samlet set har det været fire gode år.

 

Der er masser af håb for dansk svømning. Der er mange dygtige svømmere på vej frem, og som de næste år skal skabe sig et navn. Jeg ser lyst på fremtiden.

 

Samtidig påpeger Nick Juba, at der er masser at arbejde med i dansk svømning:

 

Der er brug for, at konkurrencen i toppen af dansk svømning øges. Det vil være med til at skabe ikke bare bedre svømmere, men også en større konkurrence om pladserne på holdkapperne. Det skal der arbejdes med.

 

Nick Juba ved endnu ikke, hvad hans fremtidige planer er, men nu tager han et par måneder fri, og så leder han formentlig efter et nyt job i svømmeverdenen.

 

Læs hele nyheden på TV2's hjemmeside.
Tags: VMK2016

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.